Zobrazeno 1 - 10
of 376
pro vyhledávání: '"Triacylglyceride"'
Publikováno v:
Новые технологии, Vol 18, Iss 4, Pp 60-77 (2023)
Olive oil is a valuable food product, a source of monounsaturated fatty acids, antioxidants, including polyphenolic nature, as well as terpenes and phytosterols. The high cost, along with the demand for special dietary properties, makes olive oils an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cf6a52753ba348c6be5b6a8e688c1571
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Shuji Ueda, Yuka Yoshida, Biniam Kebede, Chiaki Kitamura, Ryo Sasaki, Masakazu Shinohara, Itsuko Fukuda, Yasuhito Shirai
Publikováno v:
Metabolites, Vol 14, Iss 2, p 95 (2024)
Efficient cold-chain delivery is essential for maintaining a sustainable global food supply. This study used metabolomic analysis to examine meat quality changes during the “wet aging” of crossbred Wagyu beef during cold storage. The longissimus
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2217b220aebe4927a06d8df97389257c
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science, Vol 14 (2023)
Acyl editing refers to a deacylation and reacylation cycle on a lipid, which allows for fatty acid desaturation and modification prior to being removed and incorporated into other pools. Acyl editing is an important determinant of glycerolipid synthe
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/771685c9c1c947aea6556f39e68ef46c
Autor:
Weijia Gu, Ruiqing Wang, Ziwei Cai, Xiujuan Lin, Lu Zhang, Rucheng Chen, Ran Li, Wenhui Zhang, Xuming Ji, Guanghou Shui, Qinghua Sun, Cuiqing Liu
Publikováno v:
Ecotoxicology and Environmental Safety, Vol 249, Iss , Pp 114456- (2023)
Recent studies have shown a strong correlation between ambient fine particulate matter (PM2.5) exposure and diabetes risk, including abnormal lipid accumulation and systemic insulin resistance (IR). Hawthorn total flavonoids (HF) are the main groups
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/50f08fe8efbe4c7db9f84c76fc4a5df0
Autor:
Iskandar Azmy Harahap, Maria Madalena C. Sobral, Susana Casal, Susana C. M. Pinho, Miguel A. Faria, Joanna Suliburska, Isabel M. P. L. V. O. Ferreira
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 9 (2022)
Meat and fish are introduced into the diet as a source of protein, but these muscle foods present different fatty acid (FA) compositions and different lipid stabilities. Fatty fish is expected to oxidize due to its higher content of polyunsaturated F
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/91f210971bc1420d93c4ee67d0ec1764
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Maria I. Matias, Carmen S. Yong, Amir Foroushani, Chloe Goldsmith, Cédric Mongellaz, Erdinc Sezgin, Kandice R. Levental, Ali Talebi, Julie Perrault, Anais Rivière, Jonas Dehairs, Océane Delos, Justine Bertand-Michel, Jean-Charles Portais, Madeline Wong, Julien C. Marie, Ameeta Kelekar, Sandrina Kinet, Valérie S. Zimmermann, Ilya Levental, Laurent Yvan-Charvet, Johannes V. Swinnen, Stefan A. Muljo, Hector Hernandez-Vargas, Saverio Tardito, Naomi Taylor, Valérie Dardalhon
Publikováno v:
Cell Reports, Vol 37, Iss 5, Pp 109911- (2021)
Summary: Suppressive regulatory T cell (Treg) differentiation is controlled by diverse immunometabolic signaling pathways and intracellular metabolites. Here we show that cell-permeable α-ketoglutarate (αKG) alters the DNA methylation profile of na
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0c8c5ea249b7400aa1ce379f1a846ac3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.