Zobrazeno 1 - 10
of 18
pro vyhledávání: '"Trevisan, Fabio"'
Autor:
Ceci, Adriana Teresa, Darnal, Aakriti, Poggesi, Simone, Betnga, Prudence Fleur Tchouakeu, Longo, Edoardo, Nicolodi, Renzo, Davis, Reeta, Walsh, Meg, O'Connor, Kevin E., Altieri, Enrico Angelo, Trevisan, Fabio, Mimmo, Tanja, Boselli, Emanuele
Publikováno v:
In Applied Food Research December 2024 4(2)
Autor:
Maver, Mauro1,2 (AUTHOR) mauro.maver@unibz.it, Trevisan, Fabio2 (AUTHOR), Miras-Moreno, Begoña3 (AUTHOR), Lucini, Luigi3 (AUTHOR), Trevisan, Marco3 (AUTHOR), Cesco, Stefano2 (AUTHOR), Mimmo, Tanja1,2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Plant & Soil. Oct2022, Vol. 479 Issue 1/2, p715-730. 16p. 3 Diagrams, 1 Chart, 3 Graphs.
Autor:
Trevisan, Fabio, Vasselli, Carolina
Publikováno v:
Insolvency & Restructuring International; Nov2023, Vol. 17 Issue 2, p32-35, 4p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bouaicha, Oussama, Trevisan, Fabio, Tiziani, Raphael, Brenner, Martin, Weckwerth, Wolfram, Lucini, Luigi, Cesco, Stefano, Mimmo, Tanja, Borruso, Luigimaria
In agroecosystems, a considerable amount of microplastics (MPs) reach the crop plants through aerial depositions. Here, we investigated the impact of MPs aerial depositions on the growth, root metabolome, and bacterial and fungal communities associat
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::339b7718002cf87e05bca6ead91d9f65
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Plant Direct; Mar2023, Vol. 7 Issue 3, p1-12, 12p
Autor:
Trevisan, Fabio
Publikováno v:
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Dissertação de Mestrado em Segurança Alimentar Some physic-chemical properties and lipid profile of beef from two origins (Holland and Spain) were compared with beef from national production of both dairy and crossbred beef backgrounds. In compari
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::dd2a4f148b577ef2a935db0b2792b904
https://hdl.handle.net/10400.5/6756
https://hdl.handle.net/10400.5/6756
Autor:
Trevisan, Fabio, Omes, Elisabeth
Publikováno v:
International Financial Law Review. 2010 Restructuring Supplement, p17-19. 3p.
Autor:
Trevisan, Fabio
Publikováno v:
International Financial Law Review. May2010 Dispute Resolution Supplmnt, p33-35. 3p. 2 Color Photographs.