Zobrazeno 1 - 10
of 46
pro vyhledávání: '"Treppiccione L"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Factor Conference, pp. 6–6, Torremolinos-Málaga (Spain), 8-9 November 2018
info:cnr-pdr/source/autori:M. Lenucci, M. Durante, A. Ferramosca, V. Zara, G. Piro, P. Bergamo, L. Treppiccione and G. Mita/congresso_nome:Food Factor Conference/congresso_luogo:Torremolinos-Málaga (Spain)/congresso_data:8-9 November 2018/anno:2018/pagina_da:6/pagina_a:6/intervallo_pagine:6–6
info:cnr-pdr/source/autori:M. Lenucci, M. Durante, A. Ferramosca, V. Zara, G. Piro, P. Bergamo, L. Treppiccione and G. Mita/congresso_nome:Food Factor Conference/congresso_luogo:Torremolinos-Málaga (Spain)/congresso_data:8-9 November 2018/anno:2018/pagina_da:6/pagina_a:6/intervallo_pagine:6–6
The modern two-phase technology of the Leopard series for olive oil industrial extraction developed by the Pieralisi Group (Pieralisi Maip S.p.A., Jesi, AN, Italy) generates large quantities of a novel by-product (olive paste - OP) constituted of the
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::028723d2f1c372f25f87cd8c875dd9ae
https://hdl.handle.net/11587/442087
https://hdl.handle.net/11587/442087
Publikováno v:
3rd International Conference and Exhibiotion on Probiotics, Functional and Baby Foods, pp. 55–55, Naples, Italy, September 23-25 September 2014
info:cnr-pdr/source/autori:Sisto A., De Bellis P., Treppiccione L., Lavermicocca P. and Rossi M./congresso_nome:3rd International Conference and Exhibiotion on Probiotics, Functional and Baby Foods/congresso_luogo:Naples, Italy/congresso_data:September 23-25 September 2014/anno:2014/pagina_da:55/pagina_a:55/intervallo_pagine:55–55
info:cnr-pdr/source/autori:Sisto A., De Bellis P., Treppiccione L., Lavermicocca P. and Rossi M./congresso_nome:3rd International Conference and Exhibiotion on Probiotics, Functional and Baby Foods/congresso_luogo:Naples, Italy/congresso_data:September 23-25 September 2014/anno:2014/pagina_da:55/pagina_a:55/intervallo_pagine:55–55
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=cnr_________::9cd2a02c99c749dee3bb81a23bac02ab
https://publications.cnr.it/doc/284593
https://publications.cnr.it/doc/284593
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.