Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Trento, F.K.H.S."'
Development and shelf-life determination of pasteurized, microfiltered, lactose hydrolyzed skim milk
Autor:
Antunes, A.E.C., Silva e Alves, A.T., Gallina, D.A., Trento, F.K.H.S., Zacarchenco, P.B., Van Dender, A.G.F., Moreno, I., Ormenese, R.C.S.C., Spadoti, L.M.
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science September 2014 97(9):5337-5344
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rejdlová, Anita, Salek, Richardos Nikolaos, Míšková, Zuzana, Lorencová, Eva, Kůrová, Vendula, Adámek, Richard, Sumczynski, Daniela
Publikováno v:
Foods; Sep2023, Vol. 12 Issue 18, p3368, 13p
Autor:
Ahmed, Tanvir, Sabuz, Ashfak Ahmed, Mohaldar, Anirudha, Fardows, H. M. Sazzad, Inbaraj, Baskaran Stephen, Sharma, Minaxi, Rana, Md Rahmatuzzaman, Sridhar, Kandi
Publikováno v:
Foods; Jan2023, Vol. 12 Issue 2, p237, 20p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Paula, Daniele de Almeida, de Oliveira, Eduardo Basílio, de Carvalho Teixeira, Alvaro Vianna Novaes, Soares, Ariana de Souza, Ramos, Afonso Mota
Publikováno v:
International Journal of Food Science & Technology; Feb2018, Vol. 53 Issue 2, p475-483, 9p, 1 Diagram, 3 Charts, 2 Graphs
Autor:
Soares WNC; Laboratory of Veterinary Microbiology, Center of Agrarian Sciences, Federal Rural University of the Semi-Arid Region, Mossoró, Rio Grande do Norte, Brazil., Lira GPO; Laboratory of Animal Biotechnology, Center for Biological and Health Sciences, Federal Rural University of Semi-arid Region, UFERSA, Mossoró, RN, Brazil., Santos CS; Laboratory of Veterinary Microbiology, Center of Agrarian Sciences, Federal Rural University of the Semi-Arid Region, Mossoró, Rio Grande do Norte, Brazil., Dias GN; Laboratory of Veterinary Microbiology, Center of Agrarian Sciences, Federal Rural University of the Semi-Arid Region, Mossoró, Rio Grande do Norte, Brazil., Pimenta AS; Forest Engineering, Master Program in Forest Sciences, Agricultural Sciences Unit, Agricultural School of Jundiaí, Federal University of Rio Grande do Norte, UFRN, Jundiai, RN, Brazil., Pereira AF; Laboratory of Animal Biotechnology, Center for Biological and Health Sciences, Federal Rural University of Semi-arid Region, UFERSA, Mossoró, RN, Brazil., Benício LDM; Laboratory of Veterinary Microbiology, Center of Agrarian Sciences, Federal Rural University of the Semi-Arid Region, Mossoró, Rio Grande do Norte, Brazil., Rodrigues GSO; Laboratory of Veterinary Microbiology, Center of Agrarian Sciences, Federal Rural University of the Semi-Arid Region, Mossoró, Rio Grande do Norte, Brazil., Amora SSA; Laboratory of Food Tecnology, Center of Agrarian Sciences, Federal Rural University of Semi-arid Region, Mossoró, Rio Grande do Norte, Brazil., Alves ND; Laboratory of Veterinary Microbiology, Center of Agrarian Sciences, Federal Rural University of the Semi-Arid Region, Mossoró, Rio Grande do Norte, Brazil., Feijó FMC; Laboratory of Veterinary Microbiology, Center of Agrarian Sciences, Federal Rural University of the Semi-Arid Region, Mossoró, Rio Grande do Norte, Brazil.
Publikováno v:
Journal of applied microbiology [J Appl Microbiol] 2021 Aug; Vol. 131 (2), pp. 604-614. Date of Electronic Publication: 2021 Jan 07.