Zobrazeno 1 - 10
of 105
pro vyhledávání: '"Trendelenburg V"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kopp, Matthias V., Muche-Borowski, C., Abou-Dakn, M., Ahrens, B., Beyer, K., Blümchen, K., Bubel, P., Chaker, A., Cremer, M., Ensenauer, R., Gerstlauer, M., Gieler, U., Hübner, I.M., Horak, F., Klimek, L., Koletzko, B.V., Koletzko, S., Lau, S., Lob-Corzilius, T., Nemat, K., Peters, E.M.J., Pizzulli, A., Reese, I., Rolinck-Werninghaus, C., Rouw, E., Schaub, B., Schmidt, S., Steiß, J.O., Striegel, A.K., Szépfalusi, Z., Schlembach, D., Spindler, T., Taube, Christian, Trendelenburg, V., Treudler, R., Umpfenbach, U., Vogelberg, C., Wagenmann, M., Weißenborn, A., Werfel, T., Worm, M., Sitter, H., Hamelmann, Eckard, Hübner, Inga-Marie, Koletzko, Berthold V., Peters, Eva M.J., Steiß, Jens-Oliver, Striegel, Anne Kathrin
Hintergrund: Die anhaltend hohe Prävalenz allergischer Erkrankungen in westlichen Industrienationen und die eingeschränkten Möglichkeiten einer kausalen Therapie machen eine evidenzbasierte Primärprävention notwendig. Methoden: Die Empfehlungen
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=unidue___bib::97e6e5bdd3fd73c96455029404505145
https://www.scopus.com/inward/record.url?partnerID=HzOxMe3b&origin=inward&scp=85127920439
https://www.scopus.com/inward/record.url?partnerID=HzOxMe3b&origin=inward&scp=85127920439
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Background: The prevalence of food allergy (FA) among European school children is poorly defined. Estimates have commonly been based on parent-reported symptoms. We aimed to estimate the frequency of FA and sensitization against food allergens in pri
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2127::b456b2f45c3fbd9027edff408316a9b2
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3000159
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3000159
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Background: The conduct of oral food challenges as the preferred diagnostic standard for food allergy (FA) was harmonized over the last years. However, documentation and interpretation of challenge results, particularly in research settings, are not
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::2f0b8e2d61d86920f9dd6fcd107d193b
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3001148
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3001148
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.