Zobrazeno 1 - 10
of 35
pro vyhledávání: '"Trembecká, Lenka"'
Autor:
Trembecká, Lenka1 xtrembecka@uniag.sk, Haščík, Peter1, Čuboň, Juraj1, Bobko, Marek1, Cviková, Petronela1, Hleba, Lukáš2
Publikováno v:
Journal of Microbiology, Biotechnology & Food Sciences. Dec2017/Jan2018, Vol. 7 Issue 3, p275-280. 6p.
Autor:
Ondřej Bučko, Čuboň Juraj, Kunová Simona, Kačániová Miroslava, Haščík Peter, Tkáčová Jana, Bobko Marek, Hleba Lukáš, Trembecká Lenka, Petronela Cviková
Publikováno v:
Journal of microbiology, biotechnology and food sciences. 7:209-220
The aim of the review was to find informations about degradation processes in dry cured meat and about infuence of different conditions to them. Drying and curing are the most popular methods used in the meat industry. Many biochemical reaction proce
Autor:
Haščík, Peter1 (AUTHOR) peter.hascik@uniag.sk, Trembecká, Lenka2 (AUTHOR) xtrembecka@uniag.sk, Fekete, Tomáš3 (AUTHOR) xfeketet@uniag.sk, Čuboň, Juraj2 (AUTHOR) juraj.cubon@uniag.sk, Bobko, Marek1 (AUTHOR) marek.bobko@uniag.sk, Kročko, Miroslav1 (AUTHOR) mirokrocko@yahoo.com
Publikováno v:
Slovak Journal of Food Sciences / Potravinarstvo. 1/1/2017, Vol. 11 Issue 1, p138-144. 7p. 5 Charts, 2 Graphs.
Autor:
Haščík, Peter1 peter.hascik@uniag.sk, Trembecká, Lenka1 xtrembecka@uniag.sk, Bobko, Marek1 marek.bobko@uniag.sk, Kačániová, Miroslava2 miroslava.kacaniova@uniag.sk, Čuboň, Juraj1 juraj.cubon@uniag.sk, Kunová, Simona3 simona.kunova@uniag.sk, Bučko, Ondřej4 ondrej.bucko@uniag.sk
Publikováno v:
Slovak Journal of Food Sciences / Potravinarstvo. 2016, Vol. 10 Issue 1, p223-231. 9p.
Autor:
Haščík, Peter1 peter.hascik@uniag.sk, Trembecká, Lenka1, Tkáčová, Jana1, Kročko, Miroslav, Čuboň, Juraj1, Kačániová, Miroslava2
Publikováno v:
Journal of Microbiology, Biotechnology & Food Sciences. 2015 Special Issue, Vol. 4, p55-58. 4p.
Autor:
Haščík, Peter1 (AUTHOR) peter.hascik@uniag.sk, Trembecká, Lenka1 (AUTHOR) xtrembecka@uniag.sk, Bobko, Marek1 (AUTHOR) marek.bobko@uniag.sk, Čuboň, Juraj1 (AUTHOR) juraj.cubon@uniag.sk, Bučko, Ondřej2 (AUTHOR) ondrej.bucko@uniag.sk, Tkáčová, Jana1 (AUTHOR) xtkacova@uniag.sk
Publikováno v:
Slovak Journal of Food Sciences / Potravinarstvo. 2015, Vol. 9 Issue 1, p174-182. 9p. 3 Charts.
Autor:
Haščík, Peter1 (AUTHOR) peter.hascik@uniag.sk, Trembecká, Lenka2 (AUTHOR) xtrembecka@uniag.sk, Bobko, Marek1 (AUTHOR) marek.bobko@uniag.sk, Kačániová, Miroslava1 (AUTHOR) miroslava.kacaniova@uniag.sk, Bučko, Ondřej1 (AUTHOR) ondrej.bucko@uniag.sk, Tkáčová, Jana1 (AUTHOR) xtkacova@uniag.sk, Kunová, Simona1 (AUTHOR) simona.kunova@uniag.sk
Publikováno v:
Slovak Journal of Food Sciences / Potravinarstvo. 2015, Vol. 9 Issue 1, p427-434. 8p. 3 Charts.
Autor:
Trembecká, Lenka1 trelenka22@gmail.com, Fekete, Tomáš1 tfekete111@gmail.com, Benová, Zuzana1 zuzanabenova140290@gmail.com, Dubová, Noémi1 nduba3@gmail.com
Publikováno v:
Slovak Journal of Food Sciences / Potravinarstvo. 2013, Vol. 7 Issue 1, p71-75. 5p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.