Zobrazeno 1 - 10
of 80
pro vyhledávání: '"Travamulsion"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Parenteral and Enteral Nutrition. 8:160-168
The tolerance of 20% Travamulsion intravenous fat emulsion (Travenol Laboratories, Inc., Deerfield, IL) was studied using male beagle dogs. Physiologic (0.9%) saline, USP, was used as the control, and 10% Travamulsion Intravenous fat emulsion (Traven
Autor:
Rodger S. Izzo, Roger Kroes, Eugene F. Woods, William Remis, Martha Napoli, Sally Larcker, Nancy Leissing
Publikováno v:
Journal of Parenteral and Enteral Nutrition. 7:257-265
The tolerance of 10% Travamulsion Intravenous Fat Emulsion (Travenol Laboratories, Inc., Deerfield, IL) was studied using beagle dogs. Physiological (0.9%) saline, USP, was used as the control, and Intralipid 10% Fat Emulsion (Vitrum, Sweden) as the
Autor:
L. Martis, F. Cosmas, Susan K. Young, Richard Cotter, C. Taylor, W.B. Rowe, Robert C. Johnson
Publikováno v:
The American journal of clinical nutrition. 41(5)
Metabolic utilization of fat emulsions containing 20% lipid and 10% lipid were compared using beagles. The key parameter measured was elimination of the lipid from the bloodstream, which serves as an indication ofthe emulsion's availability for metab
Publikováno v:
Journal of clinical pharmacy and therapeutics. 12(5)
SUMMARY The effect of dilution, dextrose, amino acids and electrolytes on the stability of two parenteral fat emulsions (Travamulsion® and Intralipid®) were investigated. It was found that dilution of intravenous emulsions with water for injection
Autor:
Edward A. Mascioli, George L. Blackburn, Kelley M. Selleck, Kathaleen A. Porter, Nawfal W. Istfan, Bruce R. Bistrian, Douglas L. Seidner
Publikováno v:
JPEN. Journal of parenteral and enteral nutrition. 13(6)
Parenteral administration of long-chain triglyceride emulsions has been shown to have deleterious effects on reticuloendothelial system function in animal models. It is unknown whether this interference occurs in humans with clinically relevant doses
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.