Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Trappe, Jim"'
Publikováno v:
Oecologia, 2005 Dec 01. 146(2), 258-268.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/20062498
Autor:
Trappe, Jim
Publikováno v:
Gastronomica: The Journal of Food and Culture, 2014 Feb . 14(1), 78-79.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/10.1525/gfc.2014.14.1.78
Autor:
Trappe, Jim
Publikováno v:
Gastronomica, 2009 Feb . 9(1), 116-117.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/10.1525/gfc.2009.9.1.116
Autor:
Trappe, Jim
Publikováno v:
Economic Botany, 2008 Nov 01. 62(3), 545-545.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/40390493
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Oecologia; Dec2005, Vol. 146 Issue 2, p258-268, 11p, 2 Diagrams, 4 Charts, 3 Graphs
Publikováno v:
Oecologia; May1999, Vol. 119 Issue 2, p239-246, 8p
Autor:
Ammarellou A; Department of Agriculture, University of Zanjan, Iran., Trappe JM
Publikováno v:
Pakistan journal of biological sciences : PJBS [Pak J Biol Sci] 2007 May 15; Vol. 10 (10), pp. 1772.