Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Trapist-type cheese"'
Publikováno v:
Mljekarstvo, Vol 59, Iss 1, Pp 70-77 (2009)
The paper describes the Trapist cheese production trials in the “Mlekoprodukt” Dairy in Zrenjanin, Serbia. The cheese-making milk was produced on the “Agroklek” Dairy Farm, and Trapist cheese was manufactured using Trapist technology. In the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5ceabefe12c0423c870a60e82651d1f2
Publikováno v:
Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka
Volume 59
Issue 1
Mljekarstvo, Vol 59, Iss 1, Pp 70-77 (2009)
Volume 59
Issue 1
Mljekarstvo, Vol 59, Iss 1, Pp 70-77 (2009)
U radu je prikazana pokusna proizvodnja sira Trapista u zrenjaninskoj mljekari “Mlekoprodukt”. Upotrijebljeno je mlijeko proizvedeno na farmi “Agroklek”, a sir Trapist proizveden je uobičajenom tehnologijom. Pokus se sastojao u primjeni dvij
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Popović-Vranješ, Anka1 (AUTHOR) vranjes@polj.ns.ac.yu, Krajinović, Milan1 (AUTHOR), Pejanović, Radovan1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Dairy / Mljekarstvo. Jan-Mar2009, Vol. 59 Issue 1, p70-77. 8p. 6 Charts.
Publikováno v:
Dairy / Mljekarstvo. 2017, Vol. 67 Issue 1, p25-32. 8p.