Zobrazeno 1 - 10
of 83
pro vyhledávání: '"Traoré Amidou"'
Publikováno v:
International Journal of Mathematics and Mathematical Sciences, Vol 2024 (2024)
We consider a linear system based on a population dynamics model dependent on age, space and nonlocal boundary conditions. Note that our population dynamics model is a four-step model with a second derivative with respect to the age variable and a se
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7f0076cca68a49ba88d2c28e19f1ca53
This paper is devoted to study the null controllability properties of a nonlinear age and two-sex population dynamics structured model without spatial structure. Here, the nonlinearity and the couplage are at birth level. \noindent In this work we co
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2009.05380
Autor:
Leca, Alexandre, Clerjon, Sylvie, Bonny, Jean-Marie, Renard, Catherine M.G.C., Traore, Amidou
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering April 2021 294
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Duconseille, Anne, Wien, Frank, Audonnet, Fabrice, Traore, Amidou, Refregiers, Matthieu, Astruc, Thierry, Santé-Lhoutellier, Veronique
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids May 2017 66:378-388
Autor:
Gudjónsdóttir, María, Traoré, Amidou, Jónsson, Ásbjörn, Karlsdóttir, Magnea Gudrún, Arason, Sigurjón
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 December 2015 188:664-672
Autor:
Traoré, Amidou1 (AUTHOR), Sougué, Okana S.1 (AUTHOR), Simporé, Yacouba1,2 (AUTHOR), Traoré, Oumar1,3 (AUTHOR)
Publikováno v:
Abstract & Applied Analysis. 3/29/2021, p1-20. 20p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Magnetic Resonance in Chemistry
Magnetic Resonance in Chemistry, 2022, 60 (7), pp.628-636. ⟨10.1002/mrc.5239⟩
Magnetic Resonance in Chemistry, 2022, 60 (7), pp.628-636. ⟨10.1002/mrc.5239⟩
International audience; Selon divers organismes de santé, la consommation mondiale de sel est supérieure aux recommandations et doit être réduite. Idéalement, cela serait réalisé sans perdre le goût du sel lui-même. Afin d'atteindre cet obje
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2885::f95326c5aeed457d01e6291e4e7583e8
https://hal.inrae.fr/hal-03537396
https://hal.inrae.fr/hal-03537396
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.