Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Traoré, Korotimi"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Drabo, Moustapha Soungalo, Traoré, Korotimi, Parkouda, Charles, Hama-Ba, Fatoumata, Savadogo, Aly, Raes, Katleen
Publikováno v:
Foods; Dec2023, Vol. 12 Issue 23, p4268, 14p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kribi, Sarah, Touré, Fidèle, Mendes, Adriano, Sanou, Soufiane, Some, Arsène, Aminou, Abdoul M, Belarbi, Essia, Griessel, Rosemary, Hema, Arsène, Kabore, Firmin, Pitzinger, Paul, Strydom, Amy, Vietor, Ann Christin, Traoré, Korotimi, Zongo, Arsène, Anoh, Etilé A, Grossegesse, Marica, Hofmann, Natalie, Ouangraoua, Soumeya, Poda, Armel
Publikováno v:
Transactions of the Royal Society of Tropical Medicine & Hygiene; Mar2023, Vol. 117 Issue 3, p179-188, 10p
Autor:
Zongo Oumarou, Drabo Koine Maxime, Traore Yves, Savadogo Aly, Traoré Korotimi, Tarnagda Bakary, Sourabie Bernadette Pane, Nikiema Fulbert
Publikováno v:
Journal of Food Technology Research. 7:110-124
Autor:
Charles Parkouda, Coulibaly K. Anaïs, Traoré Korotimi, Aly Savadogo, Aimée W. D. B. Guissou, Edwige Bahanla Oboulbiga
Publikováno v:
Food and Nutrition Sciences. 11:926-940
This study aimed to evaluate the effect of the fermentation on the nutrient and antinutrient composition of Senegalia macrostachya and Parkia biglobosa seeds. For condiments production, the raw seeds were cleaned, cooked, drained, washed, cooked, dra
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Parkouda, Charles1, Ba/Hama, Fatoumata1, Traoré, Korotimi1,2, Savadogo, Aly2, Traoré, Yves2, Kamga, Regine3
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Nov2017, Vol. 5 Issue 6, p1139-1144. 6p.