Zobrazeno 1 - 10
of 54
pro vyhledávání: '"Transpiration stream concentration factor"'
Publikováno v:
Food Production, Processing and Nutrition, Vol 1, Iss 1, Pp 1-7 (2019)
Abstract The uptake and accumulation of di-n-butyl phthalate (DBP) in six leafy vegetables was investigated under hydroponic conditions. The test vegetables were six varieties of Brassica campestris ssp., including Kangresijiqing (KRSJQ), Xiadiqing (
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6900ae77f9514449b38082d0bff845e2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Experimental Botany, 2012 Jan 01. 63(16), 5815-5827.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26205262
Publikováno v:
Water Environment Research, 2000 May 01. 72(3), 313-321.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/25045381
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Production, Processing and Nutrition, Vol 1, Iss 1, Pp 1-7 (2019)
Abstract The uptake and accumulation of di-n-butyl phthalate (DBP) in six leafy vegetables was investigated under hydroponic conditions. The test vegetables were six varieties of Brassica campestris ssp., including Kangresijiqing (KRSJQ), Xiadiqing (
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.