Zobrazeno 1 - 10
of 62
pro vyhledávání: '"Trametes gibbosa"'
Publikováno v:
Journal of Fungi, Vol 10, Iss 2, p 96 (2024)
Wood-rotting fungi’s degradation of wood not only facilitates the eco-friendly treatment of organic materials, decreasing environmental pollution, but also supplies crucial components for producing biomass energy, thereby reducing dependence on fos
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9956d7155775450194469019729a3d97
Autor:
Hossein Bakhshi Jouybari, Ahmadreza Bekhradnia, Fatemeh Mirzaee, Mohammad Hossein Hosseinzadeh, Emran Habibi
Publikováno v:
Research Journal of Pharmacognosy, Vol 9, Iss 2, Pp 19-27 (2022)
Background and objectives: Trametes species have been used for centuries in traditional medicine of Asian countries. Recently, some of the bioactive compound have been isolated and evaluated for therapeutic purposes from these species. The aim of thi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/33540f6af15a4747a5b90c9d48a1d972
Publikováno v:
Advanced Biomedical Research, Vol 12, Iss 1, Pp 127-127 (2023)
Background: Trametes species possess remarkable immunomodulatory and anticancer effects which are mainly related to the activation of innate immune receptors by their polysaccharide constituents. In this study, we investigate the effect of Trametes g
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c85b011b96d84dcfa8ec7ed169b34b22
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
BMC Biotechnology, Vol 21, Iss 1, Pp 1-17 (2021)
BMC Biotechnology
BMC Biotechnology
Background Alizarin red (AR) is a typical anthraquinone dye, and the resulting wastewater is toxic and difficult to remove. A study showed that the white rot fungus Trametes gibbosa (T. gibbosa) can degrade dye wastewater by decolorization and has it
Publikováno v:
Open Life Sciences, Vol 9, Iss 7, Pp 659-667 (2014)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/51886e2039a94bd2923773c668e18eb8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Smogar, Natalija
Održiva proizvodnja hrane je postala imperativ suvremene prehrambene industrije što svakako uključuje iskorištavanje proizvodni ostataka koji nastaju tijekom proizvodnog procesa, a koji su se do sada uglavnom tretirali kao otpad. Cilj ovog rada j
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::92ded2f44ad54afd5dd40feb56f19051
https://www.bib.irb.hr/1177577
https://www.bib.irb.hr/1177577
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.