Zobrazeno 1 - 10
of 170
pro vyhledávání: '"Trainotti L."'
Autor:
Onofri S., Balucani N., Barone V., Benedetti P., Billi D., Balbi A., Brucato J. R., Cobucci-Ponzano B., Costanzo G., Rocca N. L., Moracci M., Saladino R., Vladilo G., Albertini N., Battistuzzi M., Bloino J., Botta L., Casavecchia P., Cassaro A., Claudi R., Cocola L., Coduti A., Di Donato P., Di Mauro E., Dore L., Falcinelli S., Fulle M., Ivanovski S., Lombardi A., Mancini G., Maris M., Maurelli L., Murante G., Negri R., Pacelli C., Pagano I., Piccinino D., Poletto L., Prantera G., Puzzarini C., Rampino S., Ripa C., Rosi M., Sanna M., Selbmann L., Silva L., Skouteris D., Strazzulli A., Tasinato N., Timperio A. M., Tozzi A., Tozzi G. P., Trainotti L., Ugliengo P., Vaccaro L., Zucconi L.
The Italian National Project of Astrobiology―Life in Space―Origin, Presence, Persistence of Life in Space, from Molecules to Extremophiles A member’s name should be added to the OPPS Project Team: Stavro Ivanovski on page 580 footnotes. We have
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::55f8c115c25b72c10625157e8609f150
http://hdl.handle.net/11585/872185
http://hdl.handle.net/11585/872185
Characterization of Abscission Zones in the Flowers and Fruits of Peach [Prunus persica (L.) Batsch]
Publikováno v:
The New Phytologist, 1995 Feb 01. 129(2), 345-354.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/2558707
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
PEGORARO, C., TADIELLO, A., GIRARDI, C. L., CHAVES, F. C., QUECINI, V., OLIVEIRA, A. C. de, TRAINOTTI, L., ROMBALDI, C. V.
Publikováno v:
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Background: Postharvest fruit conservation relies on low temperatures and manipulations of hormone metabolism to maintain sensory properties. Peaches are susceptible to chilling injuries, such as ?woolliness? that is caused by juice loss leading to a
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::081b4b6ffb7a1d5d8c497963a7ccf32b
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1032884
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1032884