Zobrazeno 1 - 10
of 46
pro vyhledávání: '"Traditional butter"'
Autor:
Engin Gündoğdu, Musa Beşer
Publikováno v:
Heliyon, Vol 10, Iss 16, Pp e35656- (2024)
This study investigated 29 butter samples from Trabzon, Turkey. Cholesterol contents ranged from 134.13 to 325 mg/100 g, α-tocopherol contents ranged from 1.62 to 3.37 mg/100 g, and β-carotene contents ranged from 4.46 to 15.60 μg/g. Fatty acid co
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/511d51f15b744d3285d26fc61bb01e15
Autor:
Mohamed Cherif Bentahar, Djilali Benabdelmoumene, Véronique Robert, Said Dahmouni, Wasim S. M. Qadi, Zineb Bengharbi, Philippe Langella, Bouasria Benbouziane, Ebtesam Al-Olayan, Esraa Adnan Dawoud Dawoud, Ahmed Mediani
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 23, p 3781 (2024)
Goat milk butter, locally known as “Dhan”, from the Sfisfa region of Algeria, holds significant cultural and economic value. This study investigates the probiotic properties of lactic acid bacteria (LAB) present in Dhan, focusing particularly on
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/92b8e3f423064adfbb185e3911f02138
Autor:
Beşer, Musa, Gündoğdu, Engin ⁎
Publikováno v:
In Heliyon 30 August 2024 10(16)
Publikováno v:
Mljekarstvo, Vol 73, Iss 1, Pp 12-21 (2023)
Butter samples produced from cream (C) or yoghurt (Y) were evaluated for fatty acid (FA) composition and pesticide residues. The results showed that yoghurt butter has a higher health-promoting index (HPI) compared to the cream butter and overall acc
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3e559af59220436395b94588bb0b7cdd
Publikováno v:
British Food Journal, 2021, Vol. 124, Issue 10, pp. 3220-3235.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/BFJ-02-2021-0172
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka
Volume 73
Issue 1
Volume 73
Issue 1
Butter samples produced from cream (C) or yoghurt (Y) were evaluated for fatty acid (FA) composition and pesticide residues. The results showed that yoghurt butter has a higher health-promoting index (HPI) compared to the cream butter and overall acc
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.