Zobrazeno 1 - 2
of 2
pro vyhledávání: '"Trace metals (loid)"'
Autor:
Prince Onyedinma Ukaogo, Jian Tang, Ahamefula Anselm Ahuchaogu, Okenwa Uchenna Igwe, Anthony I. Obike, Precious Onyinyechi Emole, Loai Aljerf, Ojah Emmanuel Onah, Ali Tijjani, Atem Bethel Ajong
Publikováno v:
Emerging Contaminants, Vol 8, Iss , Pp 371-380 (2022)
Despite the nutritional benefits of crab consumption, the bioaccumulation of hazardous trace metals (loid) in crabs can endanger consumers’ health. The consumption of crab has received less attention. As, Cd, Cr, Cu, Li, Hg, Fe, Pb and Zn in four c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b5a8ab36893b4f08b1eabd23e11a6187
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.