Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Toyoshima, Hidechika"'
Autor:
Komatsuzaki, Noriko, Tsukahara, Kikuichi, Toyoshima, Hidechika, Suzuki, Tadanao, Shimizu, Naoto, Kimura, Toshinori
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering 2007 78(2):556-560
Publikováno v:
農業機械学会誌. 59(6):75-82
In order to develop rice quality evaluating technique by physical properties of cooked rice such as moisture content and degree of gelatinization, the present paper deals with the effect of cooked rice properties on the texture of cooked rice. A grai
Publikováno v:
Cereal Chemistry; July 2005, Vol. 82 Issue: 4 p414-419, 6p
Publikováno v:
Cereal Chemistry; November 1999, Vol. 76 Issue: 6 p855-860, 6p
Autor:
Shimizu, Naoto, Katsura, Jyunji, Yanagisawa, Takashi, Tezuka, Bunji, Maruyama, Yasuyuki, Inoue, Shigeru, Eddison, Colin G., Cowe, lan A., Withey, Robin P., Blakeney, Anthony B., Kimura, Toshinod, Yoshizaki, Shigeru, Okadome, Hiroshi, Toyoshima, Hidechika, Ohtsubo, Ken'ichi
Publikováno v:
Journal of Near Infrared Spectroscopy; January 1998, Vol. 6 Issue: 1 pA111-A116, 6p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.