Zobrazeno 1 - 10
of 179
pro vyhledávání: '"Touchburn SP"'
Autor:
Salgado Pardo, José Ignacio1 (AUTHOR), Delgado Bermejo, Juan Vicente1 (AUTHOR), González Ariza, Antonio2 (AUTHOR) angoarvet@outlook.es, Navas González, Francisco Javier1 (AUTHOR), León Jurado, José Manuel2 (AUTHOR), Camacho Vallejo, María Esperanza3 (AUTHOR)
Publikováno v:
Italian Journal of Animal Science. Dec2024, Vol. 23 Issue 1, p1661-1672. 12p.
Autor:
Touchburn SP, Blum JC
Publikováno v:
Genetics Selection Evolution, Vol 4, Iss 2, Pp 311-316 (1972)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0da6b1c6c5394df58108721a5200b03e
Autor:
Touchburn SP, Blum J-C
Publikováno v:
Genetics Selection Evolution, Vol 3, Iss 3, Pp 393-393 (1971)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cb426601be504a1983dae93e709978e3
Autor:
Touchburn SP
Publikováno v:
Genetics Selection Evolution, Vol 3, Iss 3, p 386 (1971)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d35772cb3c994352baef6c95e750c717
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Veterinary Research Forum; Nov2024, Vol. 15 Issue 11, p583-590, 8p
Autor:
Dao, Hiep T.1,2 (AUTHOR) tdao2@une.edu.au, Sharma, Nishchal K.1 (AUTHOR), Swick, Robert A.1 (AUTHOR), Moss, Amy F.1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Scientific Reports. 5/22/2023, Vol. 13 Issue 1, p1-13. 13p.
Autor:
Farhat A; Department of Animal Science, Macdonald Campus of McGill University, Ste-Anne de Bellevue, Québec, Canada., Normand L, Chavez ER, Touchburn SP
Publikováno v:
Poultry science [Poult Sci] 1998 Sep; Vol. 77 (9), pp. 1371-6.
Autor:
Sebastian S; Department of Animal Science, McGill University, Quebéc, Canada., Touchburn SP, Chavez ER, Lague PC
Publikováno v:
Poultry science [Poult Sci] 1997 Dec; Vol. 76 (12), pp. 1760-9.
Autor:
Sebastian S; Department of Animal Science, Macdonald Campus of McGill University, Quebec, Canada., Touchburn SP, Chavez ER, Laguë PC
Publikováno v:
Poultry science [Poult Sci] 1996 Dec; Vol. 75 (12), pp. 1516-23.