Zobrazeno 1 - 10
of 174
pro vyhledávání: '"Total solid content"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
R. Mrah, S. Boukeria, Kenza Kadi, S. Hamli, Zakia Gueboudji, Dounia Dib, S. Lekmine, I. Hafsaoui, Dalila Addad
Publikováno v:
Journal of Fundamental and Applied Sciences; Vol. 12 No. 2 (2020); 634-649
The objective of this study is the evaluation of the anticoagulant activity of polyphenols obtained from olive extracts (Olea europaea L.) Of the margines of two varieties cultivated at Khenchela (East of Algeria) , the first one is souidi from Chach
Autor:
Shamsul Kamaruddin, Davide S.A. De Focatiis, Jee Hee Hou, Chai Ai Bao, Roslim Ramli, Fatimah Rubaizah Mohd Rasdi
Publikováno v:
Rubber Chemistry and Technology. 95:101-118
Conventionally, specialty natural rubber (SpNR) latex, namely, deproteinized natural rubber (DPNR) latex and epoxidized natural rubber (ENR) latex, are prepared from low ammonia latex (LATZ) causing high material cost. To address this issue, the obje
Publikováno v:
Food Science & Nutrition
Food Science & Nutrition, Vol 9, Iss 3, Pp 1564-1573 (2021)
Food Science & Nutrition, Vol 9, Iss 3, Pp 1564-1573 (2021)
Due to their outstanding nutritional and functional properties, the traditionally fermented dairy products (TFDP) from camel, mare, and cow gained universal praise during their long history of production. In this study, the physicochemical compositio
Publikováno v:
Indian Journal of Dairy Science. 73:575-581
The present study was carried out for quality and safety assessment of goat milk from five different regions of Mathura city viz. Holigate, Sadar, Aurangabad, Chungi and Township. The milk samples were collected from dairy shops, vendors and milk pro
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Chemical Studies. 8:3002-3008
This study focuses on use of enzyme modified sweet potato starch in formulation of ice cream. The different formulation were made to standardize the level of enzyme modified sweet potato starch is mixed with khoa viz., 0:100, 10:90, 20:80, 30:70 and
Autor:
Hélène Carrère, Renaud Escudié, Eric Latrille, Nicolas Bernet, Aude Bertrandias, Ulysse Brémond, Julie Jimenez, Jean-Philippe Steyer, Raphaëlle de Buyer
Publikováno v:
Energy Conversion and Management
Energy Conversion and Management, Elsevier, 2021, 231, pp.113759. ⟨10.1016/j.enconman.2020.113759⟩
Energy Conversion and Management, Elsevier, 2021, 231, pp.113759. ⟨10.1016/j.enconman.2020.113759⟩
International audience; This article aims at providing insight into the recirculation of (post-treated) solid digestate (SD) within digesters. Such a practice has been further identified as promising for anaerobically digesting recalcitrant feedstock
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::f8c270de387ac66acf3fc90b9f5b8051
https://hal.inrae.fr/hal-03192581
https://hal.inrae.fr/hal-03192581
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.