Zobrazeno 1 - 10
of 34
pro vyhledávání: '"Total dietary antioxidant capacity (TDAC)"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Nutrition and Health. 49:277
Purpose: This study was performed to compare total phenolic contents, in vitro antioxidant capacity, and reduction effect of Korean food groups on ex vivo DNA damage in human cells and analyze correlations between each indicator. Methods: Vegetable f
Publikováno v:
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
Fruit and Vegetable Phytochemicals: Chemistry, Nutritional Value, and Stability
instname
Fruit and Vegetable Phytochemicals: Chemistry, Nutritional Value, and Stability
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::758d97b05d0ffb1d5aa1ca4eabc5e898
http://hdl.handle.net/10261/103743
http://hdl.handle.net/10261/103743
Autor:
Koehnlein, Eloá Angélica1,2 (AUTHOR), Bracht, Adelar3 (AUTHOR), Nishida, Verônica Sayuri3 (AUTHOR), Peralta, Rosane Marina3 (AUTHOR) rosanemperalta@gmail.com
Publikováno v:
International Journal of Food Sciences & Nutrition. May2014, Vol. 65 Issue 3, p293-298. 6p.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
van der Schaft, Niels, Trajanoska, Katerina, Rivadeneira, Fernando, Ikram, M. Arfan, Schoufour, Josje D., Voortman, Trudy
Publikováno v:
Antioxidants; Aug2020, Vol. 9 Issue 8, p728, 1p
Autor:
Bijla, Laila, Ibourki, Mohamed, Bouzid, Hasna Ait, Sakar, El Hassan, Aissa, Rabha, Laknifli, Abdellatif, Gharby, Said
Publikováno v:
Waste & Biomass Valorization; Nov2022, Vol. 13 Issue 11, p4495-4510, 16p
Publikováno v:
Antioxidants; Jun2022, Vol. 11 Issue 6, p1081, 4p
Publikováno v:
Food Chemistry. Jul2009, Vol. 115 Issue 1, p260-264. 5p.
Autor:
Saura-Calixto, Fulgencio1 fsaura@if.csic.es, Goñi, Isabel2
Publikováno v:
Food Chemistry. Feb2006, Vol. 94 Issue 3, p442-447. 6p.