Zobrazeno 1 - 10
of 83
pro vyhledávání: '"Total aflatoxins"'
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 14, Iss 1, Pp 1-9 (2024)
Abstract Aflatoxins are mycotoxins that contaminate staple foods globally and pose a significant health risk. To the best of our knowledge, information on the occurrence of aflatoxins in Bhutanese diets is scarce. This study aimed to estimate the afl
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d49abf6ce37d413a9538b8880bfe5dec
Autor:
Mustafa Rahim, Nadeem Rashid, Khanoranga, Waqas Ahmad, Zainia Rehmat, Afroz Rais, Zainab Siddique, Kashif Kamran
Publikováno v:
Journal of Advanced Veterinary and Animal Research, Vol 11, Iss 1, Pp 107-113 (2024)
Objective: This study was conducted to evaluate the prevalence of total aflatoxin (AF) and ochratoxin A (OTA) in poultry feed ingredients under different environmental conditions during the summer and winter seasons, while the hygiene quality of the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0cf80d2a86044823be33cc7690d16b12
Public health risk due to aflatoxin and fumonisin contamination in rice in the Mekong Delta, Vietnam
Publikováno v:
Food Safety and Risk, Vol 10, Iss 1, Pp 1-13 (2023)
Abstract Mycotoxin contamination in rice can lead to a health risk for consumers. In this study, the health risk among different age groups of Vietnamese population in the Mekong Delta, Vietnam was evaluated through rice consumption. Total aflatoxins
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/42ac6c66d90f4b308f383266383929b6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Linda Manet, Roger Moïse Mbanga Baleba, Patrice Bonny, Jean David Pool Likeng, Hippolyte Tene Mouafo, Gabriel Nama Medoua
Publikováno v:
Heliyon, Vol 8, Iss 5, Pp e09527- (2022)
The increasing need for animal proteins has led to an interest in non-conventional protein sources such as snails. Although several species of snails are locally reared and highly prized by Cameroonians, there is a lack of information regarding their
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4c7a0e3288df4d108ec7d1129a983549
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.