Zobrazeno 1 - 10
of 30
pro vyhledávání: '"Total Diet Study (TDS)"'
Objective: To evaluate the lutein contet of representative samples of the Portuguese food consumption, based on the Total Diet Study (TDS) approach. N/A
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2016::df939046c577c1ce4550b0066f56c95a
https://hdl.handle.net/10400.18/8082
https://hdl.handle.net/10400.18/8082
Vitamin D occurs in two distinct forms: vitamin D2 (ergocalciferol) and vitamin D3 (cholecalciferol). It is necessary in human diet to calcium absorption and regulation, as well as bone development and in the immune system. Humans naturally produce v
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2016::1413c2349b00728f81f0332fcebaa805
https://hdl.handle.net/10400.18/6698
https://hdl.handle.net/10400.18/6698
A segurança alimentar é uma necessidade fundamental e de grande preocupação pública em todo o mundo. A Organização Mundial de Saúde (WHO) recomenda o Estudo de Dieta Total (EDT) como sendo o método mais adequado de estimativa para as ingest
Publikováno v:
Biblioteca Digital de Teses e Dissertações da USPUniversidade de São PauloUSP.
A segurança alimentar é uma necessidade fundamental e de grande preocupação pública em todo o mundo. A Organização Mundial de Saúde (WHO) recomenda o Estudo de Dieta Total (EDT) como sendo o método mais adequado de estimativa para as ingest
Publikováno v:
Food Science and Technology, Volume: 35, Issue: 1, Pages: 207-212, Published: MAR 2015
Food Science and Technology, Vol 35, Iss 1, Pp 207-212 (2015)
Food Science and Technology v.35 n.1 2015
Food Science and Technology (Campinas)
Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos (SBCTA)
instacron:SBCTA
Food Science and Technology, Vol 35, Iss 1, Pp 207-212 (2015)
Food Science and Technology v.35 n.1 2015
Food Science and Technology (Campinas)
Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos (SBCTA)
instacron:SBCTA
The objective of this paper is to establish a methodology for the Food List for the southeastern region of Brazil, according to the Total Diet Study (TDS) harmonized methodology at international level. The Food List can provide data for a further TDS
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.