Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Toshiro Nigo"'
Autor:
Saishi Hirota, Hideki Funayama, Hideki Hashimoto, Hiroaki Inoue, Jiro Yokoyama, Kunitoshi Sekimoto, Yoshifumi Tomita, Toshiro Nigo, Akira Tateishi, Michiaki Murakoshi
Publikováno v:
Journal for the Integrated Study of Dietary Habits. 14:194-199
本研究ではβ-カロテン, カンタキサンチンおよびこれらにコール酸を添加したものをビタミンA欠乏ラットに投与して, レチノールの変換について結膜痕跡細胞採取法を用いて調べた.β-カ
Publikováno v:
The Japanese Journal of Nutrition and Dietetics. 49:325-330
市販果実のうち, ソルダム (Sordum: Prunus salicina Lindl.) を主原料として, 氷砂糖とエタノールまたはホワイトリカー (White liquor, 混成酒, アルコール分35%) の配合割合を変えて8種類調製 (表1) し
Publikováno v:
Food Hygiene and Safety Science (Shokuhin Eiseigaku Zasshi). 12:152-155
For the purpose to elucidate the type of mercury compounds present in agricultural products treated with organomercuric fungicides, behavior of phenylmercuric acetate and methylmercuric chloride within several kinds of young plants was studied.Both c
Publikováno v:
Food Hygiene and Safety Science (Shokuhin Eiseigaku Zasshi). 7:11-13
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.