Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Toshikatsu Naoi"'
Publikováno v:
The proceedings of the JSME annual meeting. :617-618
Publikováno v:
Hot Isostatic Pressing— Theory and Applications ISBN: 9781851667444
Recently, interest in high-pressure food processing, such as processing relating to sterilization, has been growing rapidly because of its potential compared with the ordinary thermal type of processing. To meet this demand, Kobe Steel, Ltd. has deve
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::aba93cf6021a3364daebeb8ea2edef77
https://doi.org/10.1007/978-94-011-2900-8_78
https://doi.org/10.1007/978-94-011-2900-8_78
Autor:
Seiichiro Tokunaga, Toshikatsu Naoi
Publikováno v:
The Journal of the Acoustical Society of America. 99:1820
A pneumatic tire comprises a carcass of at least one carcass ply, a belt comprised of at least three belt layers, and a tread provided with plural circumferential grooves and island portions defined by these circumferential grooves, in which the trea
Publikováno v:
Journal of the Acoustical Society of Japan (E). 10:269-278
Reed vibrations and pressure variations in the reed have been observed at the same time for the lowest note of a bassoon artificially blown. For comparison, the observations have been performed also for a cone simulating the bassoon and for a bassoon
Publikováno v:
The Journal of the Acoustical Society of America. 84:S161-S161
Reed vibrations have been observed for the lowest notes of a bassoon, an oboe, a clarinet, and a soprano saxophone artificially blown. The blowing pressure in the artificial mouth used has been increased from 1.5 k Pa to about 10 kPa (20 kPa for the
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.