Zobrazeno 1 - 10
of 230
pro vyhledávání: '"Toselli, Moreno"'
Autor:
Baldi, Elena, Quartieri, Maurizio, Chiarelli, Giacomo, Larocca, Greta Nicla, Mastroleo, Marco, Xylogiannis, Evangelos, Falsone, Gloria, Toselli, Moreno
Publikováno v:
In Scientia Horticulturae 1 April 2024 329
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Baldi, Elena, Pastore, Chiara, Chiarelli, Giacomo, Quartieri, Maurizio, Spinelli, Francesco, Toselli, Moreno
Publikováno v:
Horticulturae; Aug2024, Vol. 10 Issue 8, p834, 20p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Quartieri Maurizio, Sorrenti Giovambattista, Ciriani Alessandro, Baldi Elena, Collina Marina and Toselli Moreno
Publikováno v:
AIMS Agriculture and Food, Vol 4, Iss 2, Pp 414-428 (2019)
Brown spot (Stemphylium vesicarium) is a fungal disease widespread in European pear industry. The high number of fungicide applications required to control the disease can promote strains with fungicide resistance. The aim of the present study was to
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0719c6b3439d4136843ecc47e424ecf2
Autor:
Baldi Elena, Marino Grazia, Muzzi Enrico, Marzadori Claudio, Ciavatta Claudio, Tavoni Marta, Di Giosia Matteo, Calvaresi Matteo, Falini Giuseppe, Zerbetto Francesco, Toselli Moreno
Publikováno v:
AIMS Agriculture and Food, Vol 4, Iss 1, Pp 127-135 (2019)
Doped calcite (Fe-EDDHSA/CaCO3) was experimentally produced. The hypothesis of the present experiment is that, when roots get in contact with Fe-EDDHSA/CaCO3, the extrusion of H+ decreases the pH and dissolves calcite with subsequent release of Fe th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/82f8bba2dbc54b64a4320b7e54cbc81f
Autor:
Matheus Severo de Souza Kulmann, Lincon Oliveira Stefanello, Raissa Schwalbert, Wagner Squizani Arruda, Gabriel Alberto Sans, Carolina Fogliarini Parcianello, Gustavo Scopel, João Pedro Jung dos Santos, Rodrigo Otávio Schneider Souza, Toselli Moreno, Elena Baldi, Tadeu Luis Tiecher, Gustavo Brunetto
Publikováno v:
Journal of Plant Nutrition. :1-18
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.