Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Toruño Fonseca, I."'
Autor:
Garcia-Villanova, R. J., Rodríguez Torrero, P., Toruño Fonseca, I., González Paramás, A.M., Gómez Bárez, J.A., Cordón Marcos, C.
Publikováno v:
European Journal of Water Quality; 2005, Vol. 36 Issue: 2 p107-117, 11p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Food Quality & Hazards Control; Mar2022, Vol. 9 Issue 1, p32-42, 11p
Autor:
Smith, Marie-Caroline1 marie-caroline.smith@univ-brest.fr, Madec, Stéphanie1 stephanie.madec@univ-brest.fr, Coton, Emmanuel1 emmanuel.coton@univ-brest.fr, Hymery, Nolwenn1 nolwenn.hymery@univ-brest.fr
Publikováno v:
Toxins. Apr2016, Vol. 8 Issue 4, p94. 36p.
Autor:
Brera, Carlo1 (AUTHOR) carlo.brera@iss.it, Pannunzi, Elena1 (AUTHOR), Guarino, Chiara2 (AUTHOR), Debegnach, Francesca1 (AUTHOR), Gregori, Emanuela1 (AUTHOR), De Santis, Barbara1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Liquid Chromatography & Related Technologies. Aug2014, Vol. 37 Issue 14, p2036-2045. 10p. 1 Diagram, 1 Chart, 2 Graphs.
Publikováno v:
Biomedical Chromatography; Aug2019, Vol. 33 Issue 8, pN.PAG-N.PAG, 1p
Autor:
Kim, Ho Jin, Lee, Mi Jin, Kim, Hye Jin, Cho, Soon Kil, Park, Hye Jin, Jeong, Min Hee, Yildiz, Fatih
Publikováno v:
Cogent Food & Agriculture; Dec2017, Vol. 3 Issue 1, pN.PAG-N.PAG, 1p
Autor:
Leo M.L. Nollet, Fidel Toldra
For food scientists, high-performance liquid chromatography (HPLC) is a powerful tool for product composition testing and assuring product quality. Since the last edition of this volume was published, great strides have been made in HPLC analysis tec