Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Torri, Alessandra"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Isabella Endrizzi, Danny Cliceri, Leonardo Menghi, Eugenio Aprea, Mathilde Charles, Erminio Monteleone, Caterina Dinnella, Sara Spinelli, Ella Pagliarini, Monica Laureati, Luisa Torri, Alessandra Bendini, Tullia Gallina Toschi, Fiorella Sinesio, Stefano Predieri, Flavia Gasperi
Publikováno v:
Foods
Foods; Volume 11; Issue 1; Pages: 5
Endrizzi, I, Cliceri, D, Menghi, L, Aprea, E, Charles, M, Monteleone, E, Dinnella, C, Spinelli, S, Pagliarini, E, Laureati, M, Torri, L, Bendini, A, Toschi, T G, Sinesio, F, Predieri, S & Gasperi, F 2022, ' Relationships between intensity and liking for chemosensory stimuli in food models : A large-scale consumer segmentation ', Foods, vol. 11, no. 1, 5 . https://doi.org/10.3390/foods11010005
Foods, Vol 11, Iss 5, p 5 (2022)
Foods; Volume 11; Issue 1; Pages: 5
Endrizzi, I, Cliceri, D, Menghi, L, Aprea, E, Charles, M, Monteleone, E, Dinnella, C, Spinelli, S, Pagliarini, E, Laureati, M, Torri, L, Bendini, A, Toschi, T G, Sinesio, F, Predieri, S & Gasperi, F 2022, ' Relationships between intensity and liking for chemosensory stimuli in food models : A large-scale consumer segmentation ', Foods, vol. 11, no. 1, 5 . https://doi.org/10.3390/foods11010005
Foods, Vol 11, Iss 5, p 5 (2022)
This study, which was conducted as part of the Italian Taste project, was aimed at exploring the relationship between actual liking and sensory perception in four food models. Each food model was spiked with four levels of prototypical tastant (i.e.,