Zobrazeno 1 - 10
of 177
pro vyhledávání: '"Torres JB"'
Autor:
Wilson, T, Xavier, M-A, Knight, J, Verhoog, S, Torres, JB, Mosley, M, Hopkins, SL, Wallington, S, Allen, P, Kersemans, V, Hueting, R, Smart, S, Gouverneur, V, Cornelissen, B
Publikováno v:
Journal of Nuclear Medicine, 60(4), 504-510. SOC NUCLEAR MEDICINE INC
Poly(ADP-ribose) polymerase (PARP) inhibitors are increasingly being studied as cancer drugs, as single agents, or as a part of combination therapies. Imaging of PARP using a radiolabeled inhibitor has been proposed for patient selection, outcome pre
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::ee89ff0c1a4b610112657835e9f44144
https://doi.org/10.2967/jnumed.118.213223
https://doi.org/10.2967/jnumed.118.213223
Publikováno v:
Neotropical Entomology v.40 n.1 2011
Neotropical entomology
Sociedade Entomológica do Brasil (SEB)
instacron:SEB
Neotropical entomology
Sociedade Entomológica do Brasil (SEB)
instacron:SEB
Rearing Technique and Biological Traits of Atheloca subrufella (Hulst) (Lepidoptera: Phycitidae) in Coconut Fruits. Larvae of the coconut moth Atheloca subrufella (Hulst) develop in flowers and fruits of coconut, Cocos nucifera, causing precocious ab
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::6b7908751eb52e9edff9bf43772a1a2c
http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1519-566X2011000100002
http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1519-566X2011000100002
Publikováno v:
Neotropical Entomology, Volume: 40, Issue: 1, Pages: 14-19, Published: FEB 2011
Rearing Technique and Biological Traits of Atheloca subrufella (Hulst) (Lepidoptera: Phycitidae) in Coconut Fruits. Larvae of the coconut moth Atheloca subrufella (Hulst) develop in flowers and fruits of coconut, Cocos nucifera, causing precocious ab
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______608::6b7908751eb52e9edff9bf43772a1a2c
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1519-566X2011000100002&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1519-566X2011000100002&lng=en&tlng=en
Autor:
Valenzuela-Lagarda, JL, Gutiérrez-Dorado, R, Pacheco-Aguilar, R, Lugo-Sánchez, ME, Valdez-Torres, JB, Reyes-Moreno, C, Mazorra-Manzano, MA, Muy-Rangel, MD
Publikováno v:
CyTA: Journal of Food; Feb2017, Vol. 15 Issue 1, p118-124, 7p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.