Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Torres, Ophelie"'
Lipophilic active molecules, such as fat soluble vitamins, flavourings and fatty acids pose challenges for their application in food matrices due their water-insolubility, rapid oxidation and degradation during physiological transit. Based on the per
Externí odkaz:
https://ethos.bl.uk/OrderDetails.do?uin=uk.bl.ethos.766465
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids April 2019 89:523-533
Autor:
Torres, Ophelie, Yamada, Ayuri, Rigby, Neil M., Hanawa, Takehisa, Kawano, Yayoi, Sarkar, Anwesha
Publikováno v:
In Biotribology March 2019 17:8-18
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids October 2017 71:47-59
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.