Zobrazeno 1 - 10
of 41
pro vyhledávání: '"Torquato, A. S."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Herculano, Leandro S., Lukasievicz, Gustavo V.B., Sehn, Elizandra, Torquato, Alex S., Belançon, Marcos P., Savi, Elton, Kimura, Newller M., Malacarne, Luis C., Baesso, Mauro L., Astrath, Nelson G.C.
Publikováno v:
In Spectrochimica Acta Part A: Molecular and Biomolecular Spectroscopy 15 January 2021 245
Autor:
Savi, Elton L., Herculano, Leandro S., Lukasievicz, Gustavo V.B., Regatieri, Helton R., Torquato, Alex S., Malacarne, Luis C., Astrath, Nelson G.C.
Publikováno v:
In Fuel 1 April 2018 217:404-408
Publikováno v:
Revista Acadêmica, Vol 90, Iss 2, Pp 155-176 (2018)
The notion of gnoseological abyss, in conjunction with that of axiological abyss, forms the epistemological basis of João Maurício Adeodato’s rethorical theory. It is a part of his theoretical foundations and plays a role in supporting the author
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e421275e68644f3ca443ca57916723fc
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Torquato,Alex S., Bittencourt,Paulo R. S., Scremin,Fernando R., Silva-Buzanello,Rosana A. da, Gonçalves,Thays R., Matsushita,Makoto
Publikováno v:
Journal of the Brazilian Chemical Society, Volume: 31, Issue: 10, Pages: 1971-1978, Published: 09 OCT 2020
Journal of the Brazilian Chemical Society v.31 n.10 2020
Journal of the Brazilian Chemical Society
Sociedade Brasileira de Química (SBQ)
instacron:SBQ
Journal of the Brazilian Chemical Society v.31 n.10 2020
Journal of the Brazilian Chemical Society
Sociedade Brasileira de Química (SBQ)
instacron:SBQ
Partially hydrogenated soybean oil and palm olein are oils that are widely used in the food industry. Continuous contact with air may cause changes of the triglycerides chemical structure, to eventually produce substances of lower molar masses that m
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::fa5147c9a27729a5690459da67a20c84
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0103-50532020001001971&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0103-50532020001001971&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.