Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Torović, Ljilja D."'
Autor:
Majkić, Tatjana M., Torović, Ljilja D., Lesjak, Marija M., Četojević-Simin, Dragana D., Beara, Ivana N.
Publikováno v:
In Food Research International July 2019 121:151-160
Autor:
Torović Ljilja D.
Publikováno v:
Zbornik Matice Srpske za Prirodne Nauke, Vol 2017, Iss 133, Pp 115-122 (2017)
Laboratory for analysis of mycotoxins in food at the Institute of Public Health of Vojvodina (Novi Sad, Serbia) participated in 15 proficiency testing schemes in period 2012-2016, comprising 22 determinations of regulated mycotoxins: aflatoxins B1
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1f222f136eb542e189bcfbc0b8fec4cd
Autor:
Trajković-Pavlović Ljiljana B., Popović Milka B., Bijelović Sanja V., Velicki Radmila S., Torović Ljilja D.
Publikováno v:
Srpski Arhiv za Celokupno Lekarstvo, Vol 143, Iss 5-6, Pp 362-368 (2015)
Introduction. Salt intake above 5 g/person/day is a strong independent risk factor for hypertension, stroke and cardiovascular diseases. Published studies indicate that the main source of salt in human diet is processed ready-to-eat food, contribu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/760798b7d6ba42ee92eaca2d0e0b08cd
Autor:
Beara, Ivana N.1 ivana.beara@dh.uns.ac.rs, Torović, Ljilja D.2, Pintać, Diandra Đ.1, Majkić, Tatjana M.1, Orčić, Dejan Z.1, Mimica-Dukić, Neda M.1, Lesjak, Marija M.1
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. 2017 Supplement, Vol. 20, pS2552-S2568. 17p. 4 Charts, 2 Graphs.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Srpski arhiv za celokupno lekarstvo [Srp Arh Celok Lek] 2015 May-Jun; Vol. 143 (5-6), pp. 362-8.