Zobrazeno 1 - 10
of 30
pro vyhledávání: '"Torley PJ"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mortazavi SMH; Discipline of Biosciences and Food Technology, School of Science, RMIT University, Melbourne 3000, Australia., Kaur M; Discipline of Biosciences and Food Technology, School of Science, RMIT University, Melbourne 3000, Australia., Farahnaky A; Discipline of Biosciences and Food Technology, School of Science, RMIT University, Melbourne 3000, Australia., Torley PJ; Discipline of Biosciences and Food Technology, School of Science, RMIT University, Melbourne 3000, Australia., Osborn AM; Discipline of Biosciences and Food Technology, School of Science, RMIT University, Melbourne 3000, Australia.
Publikováno v:
Foods (Basel, Switzerland) [Foods] 2024 Sep 14; Vol. 13 (18). Date of Electronic Publication: 2024 Sep 14.
Autor:
Pematilleke N; Discipline of Biosciences and Food Technology, School of Science, RMIT University, Melbourne, Australia., Kaur M; Discipline of Biosciences and Food Technology, School of Science, RMIT University, Melbourne, Australia., Adhikari B; Discipline of Biosciences and Food Technology, School of Science, RMIT University, Melbourne, Australia., Torley PJ; Discipline of Biosciences and Food Technology, School of Science, RMIT University, Melbourne, Australia.
Publikováno v:
Critical reviews in food science and nutrition [Crit Rev Food Sci Nutr] 2024; Vol. 64 (6), pp. 1764-1779. Date of Electronic Publication: 2022 Sep 06.
Autor:
Dewantier GR; Applied Chemistry and Environmental Science, School of Science, Royal Melbourne Institute of Technology University, Melbourne, VIC 3001, Australia., Torley PJ; Biosciences and Food Technology, School of Science, Royal Melbourne Institute of Technology University, Bundoora, VIC 3083, Australia., Blanch EW; Applied Chemistry and Environmental Science, School of Science, Royal Melbourne Institute of Technology University, Melbourne, VIC 3001, Australia.
Publikováno v:
Molecules (Basel, Switzerland) [Molecules] 2023 Dec 12; Vol. 28 (24). Date of Electronic Publication: 2023 Dec 12.