Zobrazeno 1 - 10
of 182
pro vyhledávání: '"Topuz, Ayhan"'
Autor:
Başünal Gülmez, Handan, Topuz, Ayhan
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 March 2024 435
Autor:
Vural, Ecem1, Topuz, Ayhan2 atopuz@akdeniz.edu.tr
Publikováno v:
Academic Food Journal / Akademik GIDA. eki-ara2023, Vol. 21 Issue 4, p312-322. 11p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gülmez, Handan Başünal1, Topuz, Ayhan2 atopuz@akdeniz.edu.tr
Publikováno v:
Academic Food Journal / Akademik GIDA. haz2022, Vol. 20 Issue 2, p103-113. 11p.
Publikováno v:
In International Dairy Journal October 2018 85:169-176
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Torun, Mehmet, Rácz, Gábor, Fogarassy, Eszter, Vatai, Gyula, Dinçer, Cüneyt, Topuz, Ayhan, Özdemir, Feramuz
Publikováno v:
In Separation and Purification Technology 20 August 2014 132:244-251
Autor:
BAŞÜNAL GÜLMEZ, Handan, TOPUZ, Ayhan
Publikováno v:
Volume: 20, Issue: 2 103-113
Akademik Gıda
Akademik Gıda
The effect of osmotic and convective drying treatments on main physicochemical properties of frozen sliced red peppers was investigated. Sliced red peppers were dried partially using either osmotic dehydration or convective hot air drying before free
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::248c5e3b559b8c29b13c28e86d87d8cd
https://dergipark.org.tr/tr/pub/akademik-gida/issue/71469/1149718
https://dergipark.org.tr/tr/pub/akademik-gida/issue/71469/1149718
Publikováno v:
Food Additives & Contaminants. Part A: Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment. Dec2018, Vol. 35 Issue 12, p2332-2339. 8p. 4 Charts.
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 December 2011 129(3):860-865