Zobrazeno 1 - 10
of 121
pro vyhledávání: '"Topkaya, C"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sadowski, A, Seidel, M, Al-Lawati, H, Azizi, E, Balscheit, H, Böhm, M, Chen, L, Van Dijk, I, Doerich-Stavridis, C, Fajuyitan, OK, Filippidis, A, Fischer, AW, Fischer, C, Gerasimidis, S, Karampour, H, Kathirkamanathan, L, Marten, F, Mihara, Y, Mishra, S, Sakharov, V, Shahini, A, Subramanian, S, Topkaya, C, Wagner, HNR, Wang, J, Yadav, KK, Yun, X, Zhang, P
An assessment of the elastic-plastic buckling limit state for multi-strake wind turbine support towers poses a particular challenge for the modern finite element analyst, who must competently navigate numerous modelling choices related to the tug-of-
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::0c737b4ba659da22e90695f3ba497656
https://www.scopus.com/inward/record.url?partnerID=HzOxMe3b&origin=inward&scp=85150292508
https://www.scopus.com/inward/record.url?partnerID=HzOxMe3b&origin=inward&scp=85150292508
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Topkaya, C, Isik, F
Pomegranate (Punica granatum) peel is known as a good source of biologically active food components, and in this research, the potential use of pomegranate peel in muffin cakes was studied. Wheat flour was partially (5, 10, and 15%) substituted with
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::61758f95f904bcf6ec98a8a1ea02fd07
Autor:
ISIK, F.1 fisik@pau.edu.tr, TOPKAYA, C.1
Publikováno v:
Italian Journal of Food Science / Rivista Italiana di Scienza degli Alimenti. 2016, Vol. 28 Issue 3, p525-535. 11p.