Zobrazeno 1 - 10
of 236
pro vyhledávání: '"Topisirovic L."'
Publikováno v:
Archives of Biological Sciences, Vol 63, Iss 1, Pp 1-10 (2011)
Two hundred thirteen non-starter lactic acid bacteria isolated from Radan cheese during ripening were identified with both a classical biochemical test and rep-PCR with (GTG)5 primer. For most isolates, which belong to the Lactococcus lactis subsp. l
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1fe263b77d4e4377ab0871ba51560a20
Autor:
Begovic Jelena, Brandsma J.B., Jovcic B., Tolinacki Maja, Veljovic Katarina, Meijer W.C., Topisirovic L.
Publikováno v:
Archives of Biological Sciences, Vol 63, Iss 1, Pp 11-20 (2011)
Traditional Serbian cheese production has a long history and generates products with rich flavor profiles. To enable the industrial manufacture of these home-made Serbian cheeses, the lactic acid bacteria present in them needs to be characterized. Fi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1b364aa0d5fe45c584ee1e6174202f67
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Terzic-Vidojevic, A., Tolinacki, M., Nikolic, M., Jelena Lozo, Begovic, J., Gulahmadov, S. G. O., Kuliev, A. A., Dalgalarrondo, M., Chobert, J. -M, Haertlé, T., Topisirovic, L.
Publikováno v:
African Journal of Biotechnology; Vol 8, No 11 (2009)
Scopus-Elsevier
Scopus-Elsevier
Studied lactic acid bacteria (LAB) were isolated from two types of final ready-to-eat artisanal dairy products (cheeses – Agdas, Sheki and yogurts - Karabakh, Ganja and Baku) manufactured inAzerbaijan. The Agdas cheese belongs to the group of semi
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.