Zobrazeno 1 - 10
of 58
pro vyhledávání: '"Topi Dritan"'
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 85, p 01059 (2024)
Wheat and its flour-processed foods constitute the staple food of the Albanians. Nutritional importance relates to its role as an essential source of microelements and its flexibility to be processed in a wide range (e.g., bread, pasta, pastry, baked
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0cbe4e8727094cbda4aa465f9b0b331a
Autor:
Topi, Dritan1,2 (AUTHOR) dritan.topi@unitir.edu.al, Damani, Zamir3 (AUTHOR) zamir.damani@umt.edu.al, Babič, Janja1 (AUTHOR) breda.jakovacstrajn@vf.uni-lj.si, Jakovac-Strajn, Breda1 (AUTHOR) gabrijela.tavcarkalcher@vf.uni-lj.si, Tavčar-Kalcher, Gabrijela1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Molecules. Nov2024, Vol. 29 Issue 22, p5292. 12p.
Publikováno v:
In Heliyon 15 June 2024 10(11)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Control June 2022 136
Autor:
Topi, Dritan1,2 (AUTHOR) dritan.topi@unitir.edu.al, Babič, Janja1 (AUTHOR) breda.jakovacstrajn@vf.uni-lj.si, Jakovac-Strajn, Breda1 (AUTHOR) gabrijela.tavcar-kalcher@vf.uni-lj.si, Tavčar-Kalcher, Gabrijela1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Toxins. Sep2023, Vol. 15 Issue 9, p567. 11p.
Publikováno v:
Knowledge - International Journal. 43(3):529-532
Externí odkaz:
https://www.ceeol.com/search/article-detail?id=954529
Autor:
Farruku, Muhamed1 muhamed.farruku@fshn.edu.al, Seiti, Bujar1, Xhanari, Klodian1, Dervishi, Sara1, Xhaxhiu, Kledi1, Topi, Dritan1, Korpa, Arjan1, Ndrecka, Erinda2
Publikováno v:
Fresenius Environmental Bulletin. 2024, Vol. 33 Issue 6, p445-455. 11p.
Autor:
Topi, Dritan1 (AUTHOR) dritan.topi@unitir.edu.al, Kelebek, Hasim2 (AUTHOR), Guclu, Gamze3 (AUTHOR), Selli, Serkan3,4 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Jun2022, Vol. 46 Issue 6, p1-14. 14p.
Autor:
Topi, Dritan1 (AUTHOR), Guclu, Gamze2 (AUTHOR), Kelebek, Hasim3 (AUTHOR) hkelebek@atu.edu.tr, Selli, Serkan2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Liquid Chromatography & Related Technologies. 2020, Vol. 43 Issue 5/6, p203-212. 10p. 2 Charts, 4 Graphs.