Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Top-fermented wheat beers"'
Autor:
Mingguang Zhu, Yunqian Cui
Publikováno v:
Brazilian Archives of Biology and Technology, Vol 56, Iss 6, Pp 1018-1023 (2013)
This work aimed at determining 4-vinylguaiacol and 4-vinylphenol in the top-fermented wheat beers using different wavelength and the mobile phase for HPLC. Best results for isocratic elution were obtained at 260 nm and the mobile phase comprising met
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b505f142688e4adeb164d566ea5a922a
Autor:
Yunqian Cui, Mingguang Zhu
Publikováno v:
Brazilian Archives of Biology and Technology, Volume: 56, Issue: 6, Pages: 1018-1023, Published: DEC 2013
Brazilian Archives of Biology and Technology v.56 n.6 2013
Brazilian Archives of Biology and Technology
Instituto de Tecnologia do Paraná (Tecpar)
instacron:TECPAR
Brazilian Archives of Biology and Technology, Vol 56, Iss 6, Pp 1018-1023 (2013)
Brazilian Archives of Biology and Technology v.56 n.6 2013
Brazilian Archives of Biology and Technology
Instituto de Tecnologia do Paraná (Tecpar)
instacron:TECPAR
Brazilian Archives of Biology and Technology, Vol 56, Iss 6, Pp 1018-1023 (2013)
This work aimed at determining 4-vinylguaiacol and 4-vinylphenol in the top-fermented wheat beers using different wavelength and the mobile phase for HPLC. Best results for isocratic elution were obtained at 260 nm and the mobile phase comprising met
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.