Zobrazeno 1 - 10
of 302
pro vyhledávání: '"Tonle Sap Lake"'
Publikováno v:
Diversity, Vol 16, Iss 8, p 448 (2024)
The Tonle Sap Lake (TSL) landscape is a region of vast natural resources and biological diversity in the heart of Southeast Asia. In addition to serving as the foundation for a highly productive fisheries system, this landscape is home to numerous gl
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/987fea907dd746db97a918b95492e0b2
Autor:
Shauna Downs, Swetha Manohar, Wiktoria Staromiejska, Chanvuthy Keo, Sophea Say, Nyda Chhinh, Jessica Fanzo, Serey Sok
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 11 (2024)
Food environments are a critical place within the food system to implement interventions aimed at enabling sustainable diets. In this perspective article, we argue for the need for food environment research to more comprehensively examine the differe
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/463adacf04af4d7095cf416e55d38ce3
Publikováno v:
Minerals, Vol 14, Iss 6, p 581 (2024)
The profound impact of the Khmer Empire on Southeast Asia renders the Angkor Period particularly significant in guiding contemporary societies to advocate and promote policies that respond to climate change. We present a new continuous multi-proxy sp
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bc5eba4d65314b1b9adce970700fb35c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Current Research in Food Science, Vol 6, Iss , Pp 100489- (2023)
The potential of drying to preserve the nutritional quality of a small freshwater fish Henicorhynchus siamensis was assessed. Drying time to reach moisture content and water activity of 10 g/100g and 0.65 ranged from 55 h at 50 °C to 20 h at 80 °C,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7474e3b55faa431c9bf0bcbad2a1ee22
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.