Zobrazeno 1 - 10
of 60
pro vyhledávání: '"Tonial, Ivane Benedetti"'
Autor:
Schutz, Daiana Lauxen, de Marco, Inara Giacobbo, Teles, Anna Gabriela Drummond Xavier, de Oliveira Schmitz, Ana Paula, Gomes, Eduardo Michel Vieira, Manosso, Fernando Cesar, Tonial, Ivane Benedetti, Pokrywiecki, Juan Carlos, Lingnau, Rodrigo, Pokrywieki, Ticiane Sauer, Módenes, Aparecido Nivaldo, Quiñones, Fernando Rodolfo Espinoza, Düsman, Elisângela
Publikováno v:
In Science of the Total Environment 20 September 2023 892
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tiritan, Maria Gabriela1 (AUTHOR), Tonial, Ivane Benedetti1 (AUTHOR), Dalmolin, Irede Angela Lucini2 (AUTHOR), Machado‐Lunkes, Alessandra1 (AUTHOR) amachado@utfpr.edu.br
Publikováno v:
Journal of Food Process Engineering. Nov2020, Vol. 43 Issue 11, p1-10. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Prado, Mirian Souza, Oliveira, Debora Francielly de, Tonial, Ivane Benedetti, Moreira, Isabel Craveiro, Dias, Lucia Felicidade, Coelho, Alexandre Rodrigo
Publikováno v:
Acta Scientiarum: Technology, Vol 37, Iss 3, Pp 425-430 (2015)
Acta Scientiarum. Technology; Vol 37 No 3 (2015); 425-430
Acta Scientiarum. Technology; v. 37 n. 3 (2015); 425-430
Acta scientiarum. Technology
Universidade Estadual de Maringá (UEM)
instacron:UEM
Acta Scientiarum. Technology; Vol 37 No 3 (2015); 425-430
Acta Scientiarum. Technology; v. 37 n. 3 (2015); 425-430
Acta scientiarum. Technology
Universidade Estadual de Maringá (UEM)
instacron:UEM
Current assay developed an orange-flavored soda pop with the addition of isolated whey protein, bottled in a 2L-polyethylene terephthalate container and stored at room temperature for 90 days. Physical, chemical, microbiological and sensorial analyse