Zobrazeno 1 - 10
of 89
pro vyhledávání: '"Tompkins, T. A."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of the Canadian Association of Gastroenterology; March 2024, Vol. 7 Issue: 1, Number 1 Supplement 1 p22-23, 2p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
European Journal of Nutrition. Aug2005, Vol. 44 Issue 5, p303-310. 8p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tompkins, T. B., Clark, W. D.
Publikováno v:
Scientific American, 1875 Jan . 32(5), 68-68.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26049324
Publikováno v:
Geological Society, London, Special Publications; 2021, Vol. 507 Issue: 1 p335-345, 11p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Nutrition, Dietetics, and Food Sciences Faculty Publications
Lactobacillus helveticus R0052 is a commercially available strain that is widely used in probiotic preparations. The genome sequence consisted of 2,129,425 bases. Comparative analysis showed that it was unique among L. helveticus strains in that it c
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1459::ea4b1d54e91e4d794f4cacb03db79ee9
https://digitalcommons.usu.edu/nfs_facpub/603
https://digitalcommons.usu.edu/nfs_facpub/603