Zobrazeno 1 - 10
of 71
pro vyhledávání: '"Tomotake, Hiroyuki"'
Publikováno v:
In The Journal of Nutrition November 2011 141(11):1975-1981
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tomotake, Hiroyuki, Yamamoto, Naoe, Yanaka, Noriyuki, Ohinata, Hiroshi, Yamazaki, Rikio, Kayashita, Jun, Kato, Norihisa
Publikováno v:
In Nutrition 2006 22(2):166-173
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kato, Norihisa 1, Liu, Zhihe, Ishikawa, Wakako, Huang, Xuxin, Tomotake, Hiroyuki *, Kayashita, Jun, Watanabe, Hiromitsu **
Publikováno v:
In The Journal of Nutrition June 2001 131(6):1850-1853
Autor:
Hosaka, Toshio, Sasaga, Sayaka, Yamasaka, Yukiko, Nii, Yoshitaka, Edazawa, Kazuhiro, Tsutsumi, Rie, Shuto, Emi, Okahisa, Naoki, Iwata, Shinya, Tomotake, Hiroyuki, Sakai, Tohru
Publikováno v:
The journal of medical investigation : JMI. 61(3-4):345-352
Buckwheat powder or protein has been shown to decrease the total serum cholesterol level in non-diabetic mice or rats. However, the lipid-lowering effect of buckwheat bran extract (BBE) in diabetic mice has not been fully elucidated. KK-Ay mice that
Autor:
Shimaoka, Iwao, Tomotake, Hiroyuki, Kayashita, Jun, Yokoyama, Fumiyo, Nakajoh, Misao, Kato, Norihisa *
Publikováno v:
In The Journal of Nutrition July 2000 130(7):1670-1674
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.