Zobrazeno 1 - 10
of 247
pro vyhledávání: '"Tommy Atkins"'
Autor:
Juliana Rodrigues do Carmo, Jefferson Luiz Gomes Corrêa, Mariana Resende, Marcelo Ângelo Cirillo, Javier Telis-Romero, Rosinelson da Silva Pena
Publikováno v:
Ciência e Agrotecnologia, Vol 48 (2024)
ABSTRACT Vacuum is efficient for incorporating solutes of interest into fruits. In this study, the low glycemic and insulinemic index carbohydrate, isomaltulose, was incorporated into mangos slices by immersion with a vacuum pulse (VP). The influence
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b7af6133ca0544d0b0122f6e8958f71f
Autor:
de Sousa, Aline Ellen Duarte a, ⁎, Ribeiro, Laiza Brito b, da Silveira, Marcia Régia Souza b, Silva, Ebenézer de Oliveira b, Germano, Thais Andrade c, ⁎, Aziz, Shahid c, de Miranda, Maria Raquel Alcântara c, Gallão, Maria Izabel c, Fonseca, Kelem Silva d, Puschmann, Rolf d
Publikováno v:
In Scientia Horticulturae 1 November 2023 321
Autor:
Paulo F. Silva Júnior, Ewaldo E. C. Santana, Mauro S. Silva Pinto, Everson P. Andrade, Joabson N. Carvalho, Raimundo C. S. Freire, Maciel A. Oliveira, Elder E. Carneiro de Oliveira
Publikováno v:
Journal of Microwaves, Optoelectronics and Electromagnetic Applications, Vol 19, Iss 1, Pp 86-93 (2020)
Abstract This paper presents the characterization of dielectric properties (dielectric permittivity and dielectric loss factor) of Tommy Atkins mango (Mangifera indica L), a fruit produced in several regions of Brazil, of great economic importance. T
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0bf6922607d843c385871fa56b21571d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Agronomía Mesoamericana, Vol 32, Iss 1 (2020)
Introduction. In Costa Rica, bacterial canker of mango has caused economic losses in most of the productive areas since the mid-1980s. The causal agents have been identified only by phenotypic methods such as Erwinia mangifera and E. herbicola. Objec
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5440919e40a649bc8e88e80eba396af8
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 11, Iss 15, p 6964 (2021)
Recently, fruit-drying industries are showing great interest in producing dry fruits that preserve a high enzyme content. Therefore, this study aimed to investigate the effect of hot-air convective drying on activity retention of amylase and invertas
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/18d476bde5914293a37d39cf1ecfbbf7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Molecules, Vol 25, Iss 22, p 5396 (2020)
Mango has been described as a valuable source of nutrients and enzymes that are beneficial to human health. Drying at different temperatures not only affects the nutritional properties but can also contribute to the degradation of valuable enzymes in
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d7e695225c3141f7a0fc84c0d9a16641
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.