Zobrazeno 1 - 10
of 213
pro vyhledávání: '"Tomlins, Keith"'
Autor:
Tomlins, Keith
The first theme covers sweetpotato in the marketing chain from farm to consumer. In East Africa, research explored ways of improving the handling and transport of sweetpotato, shelf life and storage of fresh roots on the farms to increase incomes and
Externí odkaz:
http://ethos.bl.uk/OrderDetails.do?uin=uk.bl.ethos.549218
Autor:
Bechoff, Aurélie, Chijioke, Ugo, Tomlins, Keith I., Govinden, Pesila, Ilona, Paul, Westby, Andrew, Boy, Erick
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis December 2015 44:36-44
Publikováno v:
In Food Quality and Preference December 2014 38:1-13
Autor:
Meenakshi, J.V., Banerji, A., Manyong, Victor, Tomlins, Keith, Mittal, Nitya, Hamukwala, Priscilla
Publikováno v:
In Journal of Health Economics January 2012 31(1):62-71
Publikováno v:
American Journal of Agricultural Economics, 2011 Jan 01. 93(1), 83-97.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/41240261
Autor:
Bechoff, Aurelie1 a.bechoff@gre.ac.uk, Tomlins, Keith I.2 k.i.tomlins@gre.ac.uk, Bennett, Ben3 ben.bennett@gre.ac.uk, Westby, Andrew4 a.westby@gre.ac.uk, Chijioke, Ugo5 ugo.chijioke@yahoo.com, Ilona, Paul6 p.ilona@cgiar.org, Boy, Erick7
Publikováno v:
Food Chain (2046-1887). 2019, Vol. 8 Issue 1/2, p39-59. 21p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bechoff, Aurélie1 a.bechoff@gre.ac.uk, Tomlins, Keith Ian1, Chijioke, Ugo2, Ilona, Paul3, Westby, Andrew1, Boy, Erick4
Publikováno v:
PLoS ONE. 3/21/2018, Vol. 13 Issue 3, p1-19. 19p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Processing and Sustainability of Beverages 2019:139-183