Zobrazeno 1 - 10
of 111
pro vyhledávání: '"Tomlins, K."'
Autor:
Adebowale, A. A., Kareem, S. T., Sobukola, O. P., Adebisi, M. A., Obadina, A. O., Kajihausa, O. E., Adegunwa, M. O., Sanni, L. O., Tomlins, K.
This study investigated the mineral and antinutrient composition of extruded snack produced from different blends of high quality cassava and tigernut flour. The extruded snacks were produced using a single-screw laboratory extruder at constant feed
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=core_ac_uk__::3e7f2641e211458db76c4bc25fed978d
Publikováno v:
Nigerian Food Journal; Vol 34, No 1 (2016); 72-80
Describing the sensory characteristics of new or modified products is an integral part of food quality control. Sweet potato amala as an important end product could serve as an avenue for utilization of the crop, however, sensory attributes that will
Autor:
Omidiran, A.T., Sanni, L.O., Sobukola, O.P., Sanni, S.A., Adebowale, A.A., Obadina, A.O., Kajihausa, O.E., Adegunwa, M.O., Tomlins, K., Wolfgang, T.
Publikováno v:
Nigerian Food Journal; Vol 33, No 2 (2015); 10–18
Brewers’ spent cassava mash, a by-product from brewing process using cassava as the main substrate for beer production. This study investigated the proximate, functional and nutritional properties of wheat-brewers’ spent cassava flour blends. The
Autor:
Tomlins, K.1 k.i.tomlins@gre.ac.uk, Ndunguru, G.2, Kimenya, F.2, Ngendello, T.3, Rwiza, E.3, Amour, R.3, van Oirschot, Q.1, Westby, A.1
Publikováno v:
Tropical Science. Dec2007, Vol. 47 Issue 4, p197-210. 14p. 5 Charts, 4 Graphs.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.