Zobrazeno 1 - 10
of 42
pro vyhledávání: '"Tomić – Obrdalj, Helena"'
Publikováno v:
In Clinical Nutrition Open Science October 2024 57:150-162
Publikováno v:
In Appetite 1 June 2022 173
Autor:
Ranilović, Jasmina, Cvetković, Tanja, Kušević, Tihomir, Gajari, Davorka, Tomić-Obrdalj, Helena, Aladić, Krunoslav, Jokić, Stela
Publikováno v:
Croatian Journal of Food Science & Technology; 2024, Vol. 16 Issue 1, p173-187, 15p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tomić – Obrdalj, Helena
Proces starenja utječe na funkciju osjeta mirisa i okusa (kemosenzorska funkcija) koja posljedično mijenja prehrambene navike i ima negativan utjecaj na nutritivni status i zdravlje starijih osoba. Ovo istraživanje imalo je u prvom dijelu svrhu ut
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3630::0d450c1baba9045b94d08f499bf0d224
https://repozitorij.pbf.unizg.hr/islandora/object/pbf:4444/datastream/PDF
https://repozitorij.pbf.unizg.hr/islandora/object/pbf:4444/datastream/PDF
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tomić-Obrdalj, Helena
Publikováno v:
Kemija u Industriji. 2023, Vol. 72 Issue 1/2, p140-140. 1/6p.
The new food product development is usually connected with sensory, functional, technological and competitive challenges. The higher level of innovation the higher risks of consumer’s rejection in early stage of commercialization is evidenced. To m
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::c40703e4e1f7ed140649bc630e8cdd81
https://www.bib.irb.hr/1032248
https://www.bib.irb.hr/1032248
Provedeno je in vitro ispitivanje antifungalnog djelovanja različitih volumena eteričnih ulja eukaliptusa, limuna, komorača, paprene metvice i timijana te njihovih najvažnijih komponenti na porast ekonomski značajne fitopatogene gljivice Botryti
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::0cb958705d3698bbc2aa37c3ae3a9372
https://www.bib.irb.hr/928620
https://www.bib.irb.hr/928620
Autor:
Gajari, Davorka, Ranilović, Jasmina, Tomić- Obrdalj, Helena, Primorac, Ljiljana, Cvetković, Tanja
Introduction: Previous data have shown that excessive intake of salt is in correlation with increasing risks for incidence of cardiovascular disease (CVD) and many others. Among successful strategies for salt reduction is using salt substitutes, part
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::6ef10c873a7640715683fc9048a2be78
https://www.bib.irb.hr/1032272
https://www.bib.irb.hr/1032272