Zobrazeno 1 - 10
of 68
pro vyhledávání: '"Tomaz CT"'
Autor:
Peixinho, CM, Tavares-Ratado, P, Gabriel, MF, Romeira, AM, Lozoya-Ibanez, C, Taborda-Barata, L, Tomaz, CT
Publikováno v:
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos)
Agência para a Sociedade do Conhecimento (UMIC)-FCT-Sociedade da Informação
instacron:RCAAP
Agência para a Sociedade do Conhecimento (UMIC)-FCT-Sociedade da Informação
instacron:RCAAP
BACKGROUND: Allergy to natural rubber latex is a well-recognized health problem, especially among health care workers and patients with spina bifida. Despite latex sensitization being acquired in health institutions in both health care workers and pa
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::379d0398bcae78232c03f9edc34aa567
https://hdl.handle.net/10400.17/2435
https://hdl.handle.net/10400.17/2435
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sant' Ana CT; Department of Food Technology, Federal University of Viçosa, Viçosa, MG36570-000, Brazil., Verediano TA; Department of Nutrition and Health, Federal University of Viçosa, Viçosa, MG, Brazil., Grancieri M; Department of Nutrition and Health, Federal University of Viçosa, Viçosa, MG, Brazil., Lopes Toledo RC; Department of Nutrition and Health, Federal University of Viçosa, Viçosa, MG, Brazil., Costa NMB; Department of Pharmacy and Nutrition, Federal University of Espírito Santo, Alegre, ES, Brazil., Martino HSD; Department of Nutrition and Health, Federal University of Viçosa, Viçosa, MG, Brazil., Barros FAR; Department of Food Technology, Federal University of Viçosa, Viçosa, MG36570-000, Brazil.
Publikováno v:
The British journal of nutrition [Br J Nutr] 2024 Mar 28; Vol. 131 (6), pp. 987-996. Date of Electronic Publication: 2023 Nov 13.
Autor:
Ribeiro J; CICS-UBI-Health Sciences Research Centre, University of Beira Interior, 6201-506 Covilhã, Portugal.; Department of Chemistry, University of Beira Interior, Rua Marquês de Ávila e Bolama, 6201-001 Covilhã, Portugal., Luís MÂ; CICS-UBI-Health Sciences Research Centre, University of Beira Interior, 6201-506 Covilhã, Portugal.; Department of Chemistry, University of Beira Interior, Rua Marquês de Ávila e Bolama, 6201-001 Covilhã, Portugal., Rodrigues B; CICS-UBI-Health Sciences Research Centre, University of Beira Interior, 6201-506 Covilhã, Portugal.; Department of Chemistry, University of Beira Interior, Rua Marquês de Ávila e Bolama, 6201-001 Covilhã, Portugal., Santos FM; Functional Proteomics Laboratory, Centro Nacional de Biotecnología, Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC), Calle Darwin 3, Campus de Cantoblanco, 28049 Madrid, Spain., Mesquita J; CICS-UBI-Health Sciences Research Centre, University of Beira Interior, 6201-506 Covilhã, Portugal., Boto R; CICS-UBI-Health Sciences Research Centre, University of Beira Interior, 6201-506 Covilhã, Portugal.; Department of Chemistry, University of Beira Interior, Rua Marquês de Ávila e Bolama, 6201-001 Covilhã, Portugal., Tomaz CT; CICS-UBI-Health Sciences Research Centre, University of Beira Interior, 6201-506 Covilhã, Portugal.; Department of Chemistry, University of Beira Interior, Rua Marquês de Ávila e Bolama, 6201-001 Covilhã, Portugal.
Publikováno v:
Gels (Basel, Switzerland) [Gels] 2024 Mar 14; Vol. 10 (3). Date of Electronic Publication: 2024 Mar 14.