Zobrazeno 1 - 10
of 558
pro vyhledávání: '"Tomato seed"'
Publikováno v:
The Plant Pathology Journal, Vol 40, Iss 6, Pp 578-592 (2024)
Endophytic bacteria residing within plant seeds are increasingly recognized for their potential to enhance plant growth and provide biocontrol against pathogens. Despite this, seed-borne endophytes remain underexplored in many crops, including tomato
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dc36e2f9e1554468af4f0d615a3d40f0
Publikováno v:
Food Physics, Vol 1, Iss , Pp 100018- (2024)
This study aimed to investigate the effect of ohmic (OH) and microwave heating (MH) pre-treatments on the aqueous extraction of tomato seed oil. As these thermal techniques disrupt the cell structure resulting in enhanced leaching, extractability was
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8bfda92f5f2b4f6c96e3c8bc64f65252
Publikováno v:
Carbohydrate Polymer Technologies and Applications, Vol 7, Iss , Pp 100486- (2024)
In the current work, encapsulation of Lactobacillus reuteri (LR) by double-layer extrusion was investigated. The microencapsulated (bead) wall was prepared with sodium alginate and tomato seed mucilage (TSM) in different concentrations (0.2, 0.4, 0.6
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2e9cb5d8e35c49b8ad2567389e65405b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zhiya Niu, Zhongyan Zhu, Jing Zhou, Chengjian Xu, Changqing Wei, Wenyu Liu, Zhanxia Liu, Ting Wang, Hang Xiao
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 11, p 1682 (2024)
In this study, tomato seed (TS) samples were subjected to different roasting conditions (90–170 °C and 10–30 min) to compare their effects on the chemical composition and oxidative stability of tomato seed oil (TSO). Unroasted TS was considered
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e4fd3d7d0d99459584d15f55e6f6e1ba
Autor:
Paola Mateo-Roque, Jocksan I. Morales-Camacho, Guadalupe Janet Jara-Romero, Flor de Fátima Rosas-Cárdenas, Luis Huerta-González, Silvia Luna-Suárez
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 7, p 1045 (2024)
Tomato seeds are a rich source of protein that can be utilized for various industrial food purposes. This study delves into the effects of using supercritical CO2 (scCO2) on the structure and techno-functional properties of proteins extracted from de
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/79565bf3014b48dbb2f2a05c5ba86cbe
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Agriculture and Food Research, Vol 11, Iss , Pp 100529- (2023)
Tomato seeds are the by-product of the tomato processing industry used to extract valuable compounds like tomato seed oil (TSO). The TSO is well known for its functional and health-promoting properties. Therefore, recent studies which focused on appl
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d33f53759bf7472189807160ef68a2e1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.