Zobrazeno 1 - 10
of 545
pro vyhledávání: '"Tomato peel waste"'
Autor:
Ninčević Grassino, Antonela, Ostojić, Jelena, Miletić, Vicenzia, Djaković, Senka, Bosiljkov, Tomislav, Zorić, Zoran, Ježek, Damir, Rimac Brnčić, Suzana, Brnčić, Mladen
Publikováno v:
In Innovative Food Science and Emerging Technologies August 2020 64
Publikováno v:
In Carbohydrate Polymers 15 April 2020 234
Autor:
Marina Tranfić Bakić, Sandra Pedisić, Zoran Zorić, Verica Dragović-Uzelac, Antonela Ninčević Grassino
Publikováno v:
Acta Chimica Slovenica, Vol 66, Iss 2, Pp 367-377 (2019)
This study describes the application of microwave-assisted extraction (MAE) as an innovative technique for isolation of polyphenols from tomato peel waste. Effects of solvents, temperatures (25, 55 and 90 °C) and times (5 and 10 min) were evaluated
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/96d3ea505df14421b083d5dc72f1e8e5
Autor:
Bakić, Marina Tranfić1, Pedisić, Sandra1, Zorić, Zoran1, Dragović-Uzelac, Verica1, Grassino, Antonela Ninčević1 aninc@pbf.hr
Publikováno v:
Acta Chimica Slovenica. 2019, Vol. 66 Issue 2, p367-377. 11p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Waste Management January 2016 47 Part A:122-132
Autor:
Grassino, Antonela Ninčević, Halambek, Jasna, Djaković, Senka, Rimac Brnčić, Suzana, Dent, Maja, Grabarić, Zorana
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids January 2016 52:265-274
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tranfić Bakić, Marina: Pedisić, Sandra, Zorić, Zoran, Dragović-Uzelac, Verica, Ninčević Grassino, Antonela
Industrial processing of tomatoes generates a considerable amount of waste, such as peels and seeds. These residues are an environmental problem, so their reuse would bring several benefits. They are used to extract pectin, polyphenols and fatty acid
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::01db43ce272166a9f7795702fe8a1ff2
https://www.bib.irb.hr/1251696
https://www.bib.irb.hr/1251696