Zobrazeno 1 - 10
of 483
pro vyhledávání: '"Tomato fruits"'
Autor:
Sun, Shuai a, 1, Yuan, Yaqin a, 1, Xu, Meng a, Liu, Zhiqiang a, Yuan, Xiaowei c, Li, Xingsheng c, Li, Ren a, Cui, Xia a, b, ∗
Publikováno v:
In Horticultural Plant Journal January 2025 11(1):251-263
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 7, Pp 182-190 (2024)
Volatiles are an important aspect of the flavor quality of tomato fruits. However, whether volatiles in tomato fruits respond to the regulation of exogenous methyl jasmonate (MeJA) remains unclear. In this study, four concentrations of MeJA (1, 10, 1
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e8d20232b6974fdca855c2e2c46e53c3
Autor:
Veselina MASHEVA, Vanya SLAVOVA
Publikováno v:
Acta Agriculturae Slovenica, Vol 119, Iss 4 (2023)
The study’s purpose is to establish the application based on fluorescence spectroscopy as a field method in the determination of varietal differences after tomato harvesting. The tomato fruits will be compared to determine the spectral distribution
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/74a3a69a414c428289ae5c0941ce91c2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Applied Sciences and Environmental Management, Vol 27, Iss 3 (2023)
Plant-derived biomass such as lignocellulosic materials is a key input for many biotechnological applications and a secure, sustainable and renewable source of energy for the present and beyond. This research work investigated the effect of Coconut H
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7a10880f1b864573829e8ab5fb90f7f5
Publikováno v:
Journal of Plant Protection Research, Vol 60, Iss 2, Pp 150-160 (2020)
Black mold and green mold caused by Alternaria alternata and Penicillium digitatum, respectively, are the most important decay pathogens of tomato fruits during storage. Our research was aimed to control tomato phytopathogenic fungi A. alternata an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/552f8d37253b4febb8806ef65bbc3ed6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Baike Wang, Ning Li, Shaoyong Huang, Jiahui Hu, Qiang Wang, Yaping Tang, Tao Yang, Patiguli Asmutola, Juan Wang, Qinghui Yu
Publikováno v:
PeerJ, Vol 9, p e12478 (2021)
Soluble sugar is known to improve the sweetness and increase tomato sauce yield. Studies have focused on improving the content of soluble sugar in tomato fruits, usually by promoting functional genes. We studied two genes (SlINVINH1 and SlVPE5) that
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e8b5b09d1d4e40f883e269c02b529fe1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.