Zobrazeno 1 - 10
of 27
pro vyhledávání: '"Tomas, Marija"'
Autor:
Tomas Marija Kovač, Mijatović Anto, Nevistić Mateja Bulaić, Šarkanj Bojan, Babić Jurislav, Kovač Tihomir
Publikováno v:
Arhiv za Higijenu Rada i Toksikologiju, Vol 74, Iss 1, Pp 8-15 (2023)
Microfiltration is a common step in liquid chromatography – tandem mass spectrometry (LC-MS), a method of choice in determining several mycotoxins in a solution at once. However, microfiltration may entail filter-analyte interactions that can affec
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2a60114a9f2f4bbdaa57270fcfc2f9bb
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Antunović, Martina1, Tomas, Marija Kovač2, Šarić, Antonija1, Čolić, Mirela Lučan1 mirela.lucan@ptfos.hr, Babić, Jurislav1, Kovač, Tihomir1
Publikováno v:
Croatian Journal of Food Science & Technology. 2022, Vol. 14 Issue 2, p235-248. 14p.
Autor:
Kovač Tomas, Marija, Mijatović, Anto, Bulaić Nevistić, Mateja, Šarkanj, Bojan, Babić, Jurislav, Kovač, Tihomir
Publikováno v:
Arhiv za higijenu rada i toksikologiju
Volume 74
Issue 1
Volume 74
Issue 1
Microfiltration is a common step in liquid chromatography – tandem mass spectrometry (LC-MS), a method of choice in determining several mycotoxins in a solution at once. However, microfiltration may entail filter-analyte interactions that can affec
Publikováno v:
Foods; Nov2023, Vol. 12 Issue 21, p3991, 17p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Mikotoksini su sekundarni metaboliti toksikotvornih plijesni koji uvelike utječu na sigurnost hrane, kao i općenito ljudsko zdravlje. Kako je pojavnost mikotoksina u direktnoj vezi s klimom, tako i posljedice njezinih promjena direktno utječu na r
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::51f5a8d749a36f1c40ffa7b0db35e70a
https://www.bib.irb.hr/1263729
https://www.bib.irb.hr/1263729
Biflavonoids are flavonoid dimers that are much less studied than monomeric flavonoids. Plant species in which various biflavonoids have been reported is ginkgo (Ginkgo biloba L.), whose leaves are used worldwide to treat cognitive complaints. Flavon
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::77d5f283c8f1dd5f36eadf6278288f3b
https://www.bib.irb.hr/1278078
https://www.bib.irb.hr/1278078
Flavonoids are the best-studied group of specialized plant metabolites important for a wide range of plant interactions with the environment. After many years of science focusing on the monomeric forms of flavonoids, researched have been shifted to b
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::9d34c36cbf2889cc8a25597a2d050c2c
https://www.bib.irb.hr/1267550
https://www.bib.irb.hr/1267550